Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie skok temperatury, piersi jak napompowane dziś tylko czyste plamienie jak poszłam coś większego zrobić, czyli wysilić się. Tak to tylko delikatne ślady na wkładce.
Matik2012 moze faktycznie idz do szpitala niech ciebie lekarz zbada i zobaczy co sie dzieje.. hmmm a powiedz mi ty mowisz w hiszpani po angielsku czy posługujesz sie hiszpanskim?
Ewelinka a pytałas ich jak oni liczą te tygodnie czy od ostatniej miesiaczki czy od owulacji? Bo w moim labolatorium byly jakies niekompetentne panie i nie umialy mi odpowiedziec. Wiesz jak wczoraj odebralam swoje wyniki czulam sie podobnie jak ty teraz, ale przegrzebalam cały internet i wychodzi na to ze nie ma czym sie martwic, bo te normy są do du** tak jak dziewczyny mówią wazny jest przyrost Musi byc dobrze a na progesteronie niestety sie nie znam.