Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Aschlee, ale ustań koło łóżka, bo naprawdę będzie mocny, a nie chce abyś na ścianę poleciała

Natch, nie próbowałam, ale dzięki
Widzę, że woda utleniona daje radę.

Natch, nie próbowałam, ale dzięki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

watliposc, fajnie że napisałaś :* Pamiętam, że wspominałaś o wizycie taty, ale jakoś nie skojarzyłam, że to miało być teraz. Kiedy dalej zaczynacie starać się? &&&&&& za Was :*
Karolcia, można założyć 2,50zł, ale równie dobrze zarabiają sklepy 5 zł, ale ja wole sama ustalać cenę
Aschlee, najgorzej jest zacząć działalność, bo nie wiadomo od czego
aureolcia, odpoczywaj :*
Karolcia, ja pamiętam jak starałam się z M o trzecie dziecko. Jakoś od sierpnia nie mogłam zajść w ciąże, aż w końcu w listopadzie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Odpuściliśmy sobie. Nawet nie myślałam już o tym, że chce zajść w ciąże i się udało (ale i tak po miesiącu dowiedziałam się, że jednak poroniłam ;/). Wiele dziewczyn tak robi i udaje się. Wiem, że łatwo mi to pisać, bo mam dwie kochane córki, ale można spróbować aby nie myśleć. Trzeba korzystać z przyjemności, a nie myśleć o tym, czy akurat teraz uda się zajść w ciąże. Przestańcie na jakiś czas sprawdzać temperaturę i testy owulacyjne, a zobaczycie, że się Wam uda.

na obiadek mam dzisiaj krokiety naleśnik z mielonym mięsem z rosołu i do tego sok pomidorowy :-)
a u mnie dzisiaj klopsiki z żurawiną, do tego kopytka i warzywa:-)
W sumie sama nie wiem jak mam to zrobic. Nie mam zamiaru opchac się słodyczami i fastfoodami, bo przecież nie o to chodzi...Lekarz poradził wieksze ilości pełnoziarnistych makaronów, kasz, ciemnego chleba, ponadto orzechy, oliwa z oliwek, większą ilośc masła na kanapki, ser żółty pełnotłusty itd. Nie wiem jak mi to pójdzie, ale mam nadzieję, że uda się te kilka kilo przybrac i utrzymac, bo do tej pory nawet jak udało mi sie trochę przybrac to w ciągu miesiącu waga znowu spadała do punktu wyjścia...
ja Ci zazdroszczę bo uwielbiam słodycze ciasta i muszę się pilnować