watpliwosci3
Fanka BB :)
dziekuje za pozdrowienia
ja tez test negatywny .... moze nastepny cykl bedzie twoj
buziaki :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobrze, że pojutrze mam z rana ten monitoring, to się wszystkiego dowiemy 
oby kolejny cykl przyniósł upragnione wieści!
, chociaż kawałkiem albo nawet dwoma dobrego ciastem nie pogardzę nigdy

a o kleszczach to My własnie przeszliśmy podobnie z synem co Ty. Badania czy nie ma boreliozy, czy serce działa jak trzeba itd. dlatego teraz wolę się chociaż trochę zabezpieczyc i mam nadzieję, że nikt z Nas "dziada" nie załapie
...My niestety już kilka razy dostaliśmy właśnie za parkowanie...ostatnio nawet przed szpitalem zarobiliśmy kwitek

Gdzie ja nawet takiego papieru nie używam tylko teściowa, a ja mam biały, albo biało niebieski. A tam widać było żółty. Przez to wszystko głowa mnie boli. Noc nie przespana i padam z nóg. Na 20 minut przysnęłam, bo inaczej nie mogłabym dalej funkcjonować dzisiaj. Powoli przestaje mieć na wszystko siłę. Teść stwierdził, że kanalizę zrobi dopiero na wiosnę, a ja mówię co z praniem? A On, że pranie raz na tydzień się robi. Ja mu powiedziałam, że ja potrafię przy dzieciach 2 razy w tygodniu prać, a ten z ryjem do mnie. Jak to możliwe, że tyle ja piorę skoro to nie lato i dzieci się nie pocą;/ Wkurzyłam się, bo co mam dzieci ubierać w brudne ciuchy? Wiedza jak wkurzyć ludzi. Tak samo M chciał wolne na jutro i nie dostał, bo u nich w pracy jest taki głupi Kierownik, że nie ważne praca, czy nie da wolnego, bo niby coś jest do roboty. 
osz kuzwa nie pozwol mu tak sie traktowac !! za kogo ten twoj tesc sie uwaza !! ja bym mu dogadala!! nie ma prawa tak po tobie jezdzil jak po szmacie !!
...oj chyba bym powiedziała Mu parę dosadnych słów... Ja pranie robię co 2 dni i nie wyobrażam sobie robic je raz na tydzien. Chyba by mi brudne rzeczy wyłaziły z łazienki.