reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Będziecie w Poznaniu ? Super
Szkoda że mnie tu teraz nie ma , bo mam tu firmę i jak tylko przylatuję to jeżdzę do poznania a tak to tylko przez kamery internetowe widzę jaką pogodę macie w Poznaniu :) bo kawałek okna widzę w lokalu ;)

reklama
No ja akurat prowadzę ale internetowo :) salon fryzjerski kosmetyczny ;) a tak widać to co teraz aktualnie się dzieje ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1396903407.341615.jpg
Ciemno ale światłem to już nie dam rady z GC operować ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396903407.341615.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396903407.341615.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 47
Fajnie. Moja siostra się wykształciła na kosmetyczkę, ale przez to, że nie mogła znaleźć pracy w zawodzie dała sobie spokój. I poszła do pracy do sklepu. A szkoda. Nie ma odwagi, by coś otworzyć i się na tyle zniechęciła, że już nie szuka pracy w zawodzie. Takie to czasy.

Dobranoc idę spać :)

reklama
Do góry