reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie Dziewczyny!

Maluś- dzisiaj mija mój termin @ u Ciebie na liście. Piszę dlatego, bo trzeba przecież zaktualizować ;-) Nie wiem gdzie mnie przepiszesz Maluś szczerze mówiąc. Wszystko to z powodu tego, że już od wtorku wychodziły mi pozytywne testy ciążowe, w które nie wierzyłam. W czwartek poszłam na bete- wynosiła 259 i dzisiaj powtorzylam i wynosi 710. Ja jeszcze w to wszystko nie mogę uwierzyć. 2 lata starań. A najlepszy jest fakt, że w tym cyklu przecież "zawiesiliśmy" starania ze względu na wyjazd w góry i w ciągu całego miesiąca trwania cyklu tylko 2 razy współżyliśmy. :szok: To wszystko jeszcze do mnie nie dociera...

Iwo, Mychunia
- gratuluje cudnych wieści u gina!

reklama
Susel- tak, mam tak w obecnym cyklu, temperatury wysokie w pierwszej fazie cyklu, wachały się w granicach, 36,5-36,7, za to w drugiej fazie 36,8-37,1, gdzie we wcześniejszych cyklach tempki z pierwszej fazy nie przekraczały granicy 36,5.
Być może u mnie związane jest to z tym że zaczęłam zjadać bromergon, jakoś z tym to powiązałam.:blink:

Anusia- gratki :-)

Maluś- tak, są objawy. Podbrzusze pobolewa i tak ciągnie i kłuje, do tego cyce to mam takie ogromne i straaasznie bolą, nigdy tak jeszcze mnie piersi nie bolały, i do tego zgaga. Ale damy radę. Tylko teraz to mi chyba wyjazd w góry przeszedł koło nosa, a właściwie brzucha, hihi ;-)

reklama
Maluś - dobrze robisz,ja też bym osiwiała z niewiedzy

Ewelinka - nie martw się jak będziesz brała tabletki, nic sięnie stanie.

Aschlee - czy u Was nie robi się obowiązkowo TSH?

wszystkim staraczkom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry