• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2014 :)

ulenka ale masz dobrze, zazdroszczę ja jeszcze pakowanie przerabiam i mega migrenę:wściekła/y: Coś o becię czytam... czyżby??? za dużo postów produkujecie a ja za rzadko zaglądam to nie jestem ani w temacie a już o na czasie to nie wspomnę.
Jołasiaa cóż za film?
Ja dopiero skończyłam 47 Roninów i polecam dla samego "Kijanki" hihi

reklama
ulenko wizytę mam o 13:20 pewnie poślizg będzie potem po leki... po 16 powinnam być po wszystko.Zrozumiem jeśli nie dasz rady ja pewnie po tez nie najlepiej będę się czuć a za kilka dni ... pewnie na Majówkę znowu przyjdę. Zdążymy się jeszcze na spokojnie spotkać.;-)

Gabis' - tak ide w srode, gin chce zobaczyc czy peklo samo, czy zostalo.
mam wrazenie ze dzisiaj byla owu.

Mimozama' - jest w kategorii komedia ale dla mnie to taka obyczajowa komedia, z milym zakonczeniem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry