reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

ulenka ale masz dobrze, zazdroszczę ja jeszcze pakowanie przerabiam i mega migrenę:wściekła/y: Coś o becię czytam... czyżby??? za dużo postów produkujecie a ja za rzadko zaglądam to nie jestem ani w temacie a już o na czasie to nie wspomnę.
Jołasiaa cóż za film?
Ja dopiero skończyłam 47 Roninów i polecam dla samego "Kijanki" hihi

reklama
Jolasia idziesz jeszcze na monitoring po owu? Bo mnie gin nie umowil i tak sie teraz zastanawiam czy to już nie trzeba żadnych lekow brac?

mimozama kochana o ktorej jutro będziesz po wszystkim? nie wiem czy dam radę,bo na prawde paskudnie się czuję w ostatnich dniach,na wszystko brak sił....

ulenko wizytę mam o 13:20 pewnie poślizg będzie potem po leki... po 16 powinnam być po wszystko.Zrozumiem jeśli nie dasz rady ja pewnie po tez nie najlepiej będę się czuć a za kilka dni ... pewnie na Majówkę znowu przyjdę. Zdążymy się jeszcze na spokojnie spotkać.;-)

Gabis' - tak ide w srode, gin chce zobaczyc czy peklo samo, czy zostalo.
mam wrazenie ze dzisiaj byla owu.

Mimozama' - jest w kategorii komedia ale dla mnie to taka obyczajowa komedia, z milym zakonczeniem.

reklama
Do góry