reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

ulenka z Szwagrem- studiuje w Poznaniu i u niego zatrzymuje się. Ale bez Małżonka, niestety ciężko z wolnym.
Co do maja @ około 26.04 jeśli krótki protokół to od 3.d.c. pewnie będę już w Poznaniu do Punkcji , bez sensu jechać na jeden dzień do domu i z powrotem na USG na Polną.Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, dowiem się więcej na jutrzejszej wizycie.
Jołasiu:-) to pochwal się co za film oglądałaś?

reklama
Mimozama' - pisalam wczesniej, ''stażyści''

Tablet musi sie naladowac. Wylanczam, odpinam sie od sieci i znikam.
Do poczytania póznym wieczorem.

Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:
Blair87 - @ 20.04

Kwiecień:
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:

karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
susel - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP
[/QUOTE]

susel tylko mnie to martwi,bo w lutym zdarzyło mi się przy normalnych cyklach 30-35 dniowych dostać okresu dopiero w 48 dc.. I co znów to samo by było??! Trochę za często by były te cykle bezowulacyjne

jołasia chemii nie miałam no chemia na tego raka nie działa, miałam podany jod promieniotworczy w grudniu 2012 i radioterapia w styczen/lutym 2013

Kupiłam test i chyba ma niego nasiusiam bo niewiem co jest grane

reklama
Hej :)
Mimozama - jestem jutro od 10 do 18 w pracy...ale coś czytałam o majówce - jestem za :-) Nigdzie nie wyjeżdżam,a tylko odpoczywam :-) Kawka jak najbardziej wskazana :tak:

Asia - && za II kreseczki! :tak:

Do góry