reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus :* chcialabym zeby ten suwaczek byl nieco inny:tak: ...Mam nadzieje ze juz niedlugo go zmienie.U mnie byli sprawdzac wode nawet punktualnie przyszli

Mychunia cudne foto :tak:

Ostatnia edycja:
Mychunia piekne zdjęcie i sliczny maluch ;-);** buziaki od e-ciotki ;-) ciaza równa z suwaczkiem? Pytam bo ja kolejna wizyte bede miala 8 tydz 2 dz i jestem ciekawa czy juz tez takie cudo zobaczę ;-)

Mychunia' - ładne zdjęcie.

Wyszłam z pieskiem na działkę na pół godziny i zrobiły się prawie dwie. Agrest przesadzony, maliny przesadzone, wyplewione, troszkę trawki powyrywałam w ogrodzie, ogórki chcę posiać.

Teraz mała historyjka.
Sąsiad ma konie. Zrebak chodził po obejściu. Zatakowały go dwa psy, ten rudy był na wybitnie wredny dla zrebaczka. Mój pies przypatrywał się temu, w pewnym momencie ruszył na tego rudego psa i pogonił je jak najdalej od zrebaka. Mój piesek po prostu chyba zrozumiał jak mówiłam mu nie ruszaj zrebaka bo to dzieciak. I posłuchał. Obronił go. Tylko, że zrebak nie zrozumiał tego i pogonił mojego psa. Popłakałam się ze śmiechu tak mój pies uciekał:-D. Bidulek nie zbliżył się do nigo, tylko co teraz zrebak zrobi jak te bezpańskie psy przyjdą. W końcu obrońcę przepędził:-D

reklama
Do góry