• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

goska dzieki! tak wlasnie mi sie cos kojarzylo ze ktoras niedawno miala najpierw negatywna bete a potem byl pozytyw. zobaczymy jak to bedzie u mnie.

Blair dopiero 11dpo, a beta byla robiona wczoraj rano czyli 10dpo. zdaje sobie sprawe ze to wczesnie, dlatego niestety mam jeszcze nadzieje, naiwna :-D

reklama
A czemu sądzisz, że się nie udało? Choć w sumie ja byłam pewna, że znowu uda mi się za pierwszym razem. I ta moja pewność chyba mnie zgubiłam. Bo w poprzednich ciążach nie wierzyłam, że się tak szybko uda. Teraz się boję, że będzie to trwało za długo.

Ja jutro grilluje dziewczyny,bo jutro u mnie zapowiadają 25 stopni,później niestety deszcz.Tak więc pogoda nie daje mi wyboru :-D
Będzie biała kiełbaska,zwykła również oraz szaszłyczki,karkówki nie zdążyłam kupić,bo ludziska wszystko wykupili.A i jeszcze jutro rozkładamy trampolinę-sezon czas zacząć :happy2:

W pierwszym roku jak kupiliśmy to skakaliśmy na czas,bo każdy chciał-dzieci,ja,moja mama,mój brat-każdy po 10 minut:-D

My mamy dom i ogród więc jest ślizgawka,2 chuśtawki ,w sezonie trampolina i basen i wtedy nie ma miejsca w ogrodzie,na szczęście piaskownice już zdemontowaliśmy,ale gdy będzie maluszek to tata zrobi nową :-)

Trzymam kciuki za nas wszystkie &&&&&

Asmi - ja z każdym dniem nabieram to tego dystansu...Nie chce się rozczarowywać, jestem pełna obaw przed wieloma rzeczami z tym związanymi. Ale są chwile, gdzie mam moc pozytywnej energii :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry