reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry majówkowy. Szkoda pojedynczych kreseczek, ale jestem pewna, że dwie kreseczki to kwestia czasu, choć wiem, że jedno tak mówić, a drugie przezywać.... Trzymam mocno kciuki.
Ja zdiagnozowałam swoją podwyższoną temperaturę zapaleniem stawów, leczyłam je lata temu, a ostatnio zaniedbałam i tak mnie łupią kości w biodrach, że w nocy usnąć nie mogłam. Spodziewam się, że to to utrzymuje mi podwyższoną temperaturę.
Pozdrawiam Was i czekam na dobre wieści lata tydzień, lada miesiąc!

reklama
Współcxuję mamdwoje, wiec musisz wziasc sie za leczenie.

U nas tak jak przypuszczalam. Wyjazd nie wypali bo ja w gory nie moge, do trójmiasta nie chcieli jechac. Grill obpada, cieplo ale zaczelo padac.

Obiad sie rozmraza a my idziemy na seans. Nie przyroda, witajcie filmy.

Witam kochane:) Ja dziś z okazji 1 maja zatestowałam bo @ spożniała mi sie już pare dni i wyszły dwie piękne kreseczki:tak: nie sądziłam ,bo odpuściliśmy sobie staranka,nie mierzylam temperatury i było tylko jedno przytulanko:tak: jak widać złoty strzał :-p,jestem troche oszolomiona ale cieszę się ,że sie udało w sumie w 3 cyklu starań:tak: To b edzie nasze czwarte dziecko ,mamy już 3 chłopców:-D termin wychodzi na 7 stycznia ale będe miała cc więc 2 tyg wczesniej to załapię sie na grudzień

Jolasia no to witaj w klubie. U mnie temp jeszcze nie spadla. Termin@ na sobote a ja wlasnie nie mam zadnych plamien a praktycznie zawsze przed @ mam, dlatego chyba tym wieksze rozczarowanie :-(

Dziuneczka gratulacje. Ekipe męską juz masz to teraz zycze dziewczynki.

Milej i slonecznej majoweczki.

Witam się i ja :-) życze błogiego lenistwa w ten długi weekend,u nas już pogoda się psuje zaczyna kropić,ale grill był,a i poskakaliśmy na trampolinie :-D
Gabis Jołasia szkoda,ale nadal trzymam kciuki za owocne staranka w nowym cyklu-może wasze dzieci,nie chcą przyjść na świat w zimie:rofl2:(pisze głupoty,nie przejmujcie się )
dziuneczka gratuluje,życze córeczki dla odmiany :-D
karo_line witaj
Wszystkim babeczkom mocno kibicuje :happy2:

Zaniedbałam was Dziewczynki i za to po łapach powinnam dostać. Wybaczcie, ostatnio mam mały dołek i nie jestem w stanie się z niego wydostać.@ nadal brak dziś pojawiło się plamienie i tak czekam jak na zbawienie.
Miłej majówki wam Życzę i wysyłam troszkę słonka:-)

Witam Was majówkowo :-)
My do 14.30 sobie pospaliśmy, a później rozpoczęłam sens filmowy, na tvn leciał film pt. "Grease". Uwielbiam takie filmy!

Karo-line - witam serdecznie, rozgość się ;-)
Jołasia, Gabis - cholera...ups:angry: to nie tak miało być, a tak mocno wierzyłam, no nic teraz muszę się postarać bardziej i mocniej za Was zaciskać kciuki! :tak:
Dziuneczka - gratuluję II kresek!
Mimozama - to nie ma Cię w Pń w majówkę? :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry