• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

O jaaaa ale bobas slodki.

A ja umowilam mojego Szyma na badanie nasienia. Co prawda lekarz kazal zrobic w Gamecie ale w zwiazku z tym ze tam nie zapisuja tylko yrzeba kolejeczke zajac wybralam Invikte. Moj narzeczony zażyczył sobie mojej obecnosci w tym czasie :-) chyba bede brac w tym udzial hehe. Ale tak na powaznie to wkurza mnie bo juz 3 miesiace temu mial zrobic tylko ciezko mu sie wybrac juz teraz jak jest termin to go przypilnuje , poza tym koniecznie przed moim hsg chce wynik miec w garsci.

reklama
Aschlee ja się zrobiłam wrażliwa na zapachy w czasie ciąży, a przy oglądaniu zrobiło mi się niedobrze, bo wyobraziłam sobie to co muszą zjeść :-(

a ja dziś jadę na urodzinki do szwagra, a w sobotę do drugiego też na urodziny :-D tak się złożyło, że obydwaj mają urodziny dzień po dniu :-) tylko brat męża jest w weekend na studiach, więc dziś imprezkę robi :tak:

Asia to musi być udany i owocny wyjazd, bo w moje imieniny wyjeżdżacie ;-)

ewelinka moja glukoza też jest wysoka, bo 99, ale póki co nic nie muszę robić :-) Skarbek cudny :tak:

PrincessSara witaj :tak:

kata witaj :tak:

Mychunia no mi lekarz powiedział ze jest troche wyzsza bo powinno byc do 100 i ze na wszelki wypadek zrobi badanie z obciążeniem ale powiedział że absolutnie mam się nie martwić :-)

Witam dziewczynki :happy2:
Uwaga chwalę się -test pozytywny-2 grube krechy :-)
attachment.php

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry