Witam Was Dziewczyny :-)
Wczoraj tak narzekałam, że nic mi się nie chce...a jak się zawzięłam...to uwaga, uwaga - do 1.00 w nocy sprzątałam ogromną szafe na korytarzu oraz komodę z ciuchami, a i jeszcze mój kontener pod biurkiem! W sumie to szafki są wszystkie w mieszkaniu wysprzątane - poza kuchnią. Człowiek sobie nawet sprawy nie zdawał, że tyle zbędnych rzeczy, za małych ubrań ma w domu

Za niedługo mam chęć zabrać się za kurze, podłogi itp. Miałam nawet werwę na okna - ale co chwilę pada, więc odpuszczam.
Gabiś - &&&& za zdrowie Taty, za wolę walki oraz siłę tkwiąca w optymistycznym myśleniu
Asia, Aschlee - o której jutro testujecie Kochane? Ja będę od 8.00 do 20.00 na uczelni, więc ostatnia będę pewnie się dowiem....
Gochson - &&&& aby wszystko rozwijało się zgodnie z planem i zakończyło się szczęśliwie ;-)
Anulka, Ewelinka - jak tam Brzuchatki się czujecie?
Jołasiu - dbaj o siebie i odpoczywaj
Motylkowa - całusy dla Dzidziolka ! :*
Missiiss - mam nadzieję, że teraz wszystko Ci się ułoży i będziesz z nami tu częściej, a najlepiej to codziennie :-)
Uleńka - hooop, hoop zaglądnij tu czasem do Nas...gdzie ja Cię tam po Grudniówkach mam szukać Kochana?
Dziewczyny mam do Was pytanie, czy przy nieprawidłowo zagnieżdżonej ciąży (np. jajnikowa, jajowodowa) test wychodzą pozytywnie?