Blair, wczoraj Admini sprawdzali nową funkcję na forum "Zdobycze", przez co na PW dostawało się bardzo dużo wiadomości. Wiele osób raportowało to do Administracji, przez co Admini mieli całą skrzynkę mailową zawaloną. Teraz widzę, że tej funkcji nie ma.
Dziewczyny, staram się nie myśleć o teściowej, ale i tak chodzi mi po głowie, to jak Ona Oliwkę traktuje. Ma 2 wnuków od córki i od syna 2 wnuczki, a wnuczek w ogóle nie uznaje. M powiedział mi, że w sierpniu mają swoją 30-tą rocznicę ślubu i jak nas "zaproszą" (w co wątpię), to też ich tak potraktujemy

Nie chce utrzymywać kontaktu z nami, to trudno. Mamy siebie. Zaraz też znajomi przyjdą i nie będę sama siedzieć

Posiedzą ze mną aż M wróci z pracy. Nic mi się dzisiaj nie chce robić, bo za gorąco. Nawet dziewczynki wolą w domu siedzieć. Tylko na podwórku byłyśmy od 9-12-tej, bo nie dało się dłużej siedzieć.
Jołasia, miłe to jest jak dzieciak mówi mama siusiu

Również wygoda, bo przy takiej pogodzie dzieciaczek nie musi parzyć sobie pupala.
Asia, zabierz mnie ze sobą do Paryża

Kochana, &&&&&& aby ten Paryż przyniósł Wam szczęście i żebyś na teście mogła zobaczyć swoje upragnione kreseczki
Miłego wieczorku Kochane :*
Aschlee :* Watpliwosci :*