reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula jeee narodowy dzien! Super ale i tak mysle ze to sie nie uda. No ale nic. Juz o tym nie mysle. Co ma byc to bedzie.

reklama
Gochson, na razie nic nie biorę bo to było nasze pierwsze w życiu podejście, a jednak 50-60% ciąż biochemicznych ulega poronieniu także to mogło być wszystko.. Zobaczymy co będzie dalej, ale spodziewam się, że może mnie to czekać, że mogę mieć jakiś niedobór progesteronu..
W razie czego mam duphaston bo ostatnio zdążyłam wziąć dosłownie z 4 tabletki także w razie pozytywnego testu i jakichś plamień zacznę od razu brać.

Ale na razie to niech mi się wszystko oczyści i czekam na normalny @ bo strasznie dziwne rzeczy się ze mną dzieją, jednego dnia plamienie a kolejnego płodny śluz :O A to już 2 tygodnie od poronienia.

Anula jutro zakupie tesciora ;-) strzele po poludniu ... najwyzej w nd rano jeszcze ....

Gabis szczerze ci powiem ze ja u siebie nie widze kresek ... co najwyżej jedna ;-)
... no ale spróbujmy ....

Ogródek podlalam .... lece sie ogarnac bo jutro jeszcze do pracy ....

I niech @ nie przyjdzie .... amen :-)

grubson te dwa pierwsze byly samoistne, tak wczesnie to chyba z reguly jest samoistnie. przy pierwszym krwawilam 15dni a przy drugim 9 dni. przerwy wlasciwie nie bylo, ale byly krwawienia na zmiane z plamieniami.

ciezarowki, czy ktoras z was miala pozytywny cykl z allegro 12dpo (lub wczesniej)? wiem ze nie sa one zbyt czule, ale przez ta radosna testowa atmosfere na forum :-p cos zaczynam myslec zeby jednak jutro zrobic, jezeli tempka bedzie wysoka.

Hmm no ja własnie miałam 5 dni krwawienie, 3 dni nic, 2 dni plamienie, znowu 2 dni nic, znowu plamienie, znowu nic... Normalnie masakra, wolałabym normalnie się przez tydzień konkretnie pomęczyć niż taką huśtawkę :/

Ależ marudzę :p Po prostu chcę znowu się starać, znowu czekać na testowanie i inne takie, a nie taka kurde próżnia :p:p

No i jestem. Niestety bez dobrych wiadomosci. Krecha jedna. Temp.dalej 37.1.
Wiedzialam ze tak będzie.
Anula88 nadzieja w tobie &&&

reklama
Witajcie!

Susełku
- Kochana mi już 12 dpo wyszedł pozytywny test z widoczną drugą kreską. Nie testowałam wcześniej, bo tak to może by się okazało, że jeszcze wcześniej byłoby widać też, że test jest pozytywny. Śmiało możesz spróbować testować. ;-)

Dziewczynki moooocno ściskam kciuki za Was i pozytywne wiadomości! Czekam już od rana jak na szpilkach. ;-)

Do góry