Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malus dopiero teraz doczytalam.Cholerka strasznie mi przykro ale pewno jest drugi etap...mam nadzieje ze jednak Corcia jeszcze sie dostanie
ja po badaniu jest ok wszystko
Dziewczyny testujace jutro zaciskam kciuki i czekam na pozytywne wiesci
Grubson a to ja troszenke dluzsze .... 26-28 max ;-) ... i tak sie zastanawialam czy tescik w @ to zawsze wyjdzie czy może by poczekac troszke ... no ale wez tu wytrzymaj ;-)
Gosia, Anulka, Aschlee, M był w domu na obiedzie i tak sobie rozmawialiśmy, że będzie trzeba się przejść do przedszkola i zapytać o listę rezerwowych. M powiedział, że jak sie nie uda, to w przyszłym roku muszą Oliwie przyjąć, bo będzie mieć 5 lat, a Roksanka pójdzie prywatnie. Jest przykro, ale nic na to nie poradzę. A co do 2 etapu, to nie wiem kiedy jest.
Chciałam pochwalić się postępami mojej Oliwki. Od środy pięknie literki i cyferki pisze sama, tylko pyta się co ma napisać. Przed chwilką napisała Mama i Tata, aż się lezka w oku zakręciła