Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To tak zrobię, bo w 5 dniu cyklu mam już tylko plamienie, więc będę mierzyć temperaturę rtęciowym dopóki nie przyjdzie ten mój. Uciekam bo coś mnie głowa boli. Dziękuje za wsparcie. Mam nadzieję, że się uda. Pozdrawiam i do jutra.
Anula wiem właśnie ze bedą to duże koszty ale powiedzieli ze planowali te koszty jak i mnie planowali i mam nie dyskutować ;p
Ja bym chciała zatańczyć bachate albo kizombe.
Mnie przeraża tylko wybór sali jak to ogarniemy to reszta juz z górki
No to czujesz ze jesteś w ciazy ale dla tego małego ludka to wszystko sie zniesie
Najgorzej ze psychicznie cieżko odpuścić... Ale nie zaglądam na wykres, nawet nie wiem w którym dniu cyklu jestem, ostatnio jakiegoś dola starankowego złapałam, widzę ze G co raz bardziej jest pewny tego ze chce dziecko... Kurde dwa razy wpadliśmy a jak człowiek chce świadomie to sie nie udaje...
Oj Malusiolka sprawiedliwosci niestety nie ma. Wiem co czujesz bo moj Mati w tamtym roku też sie nie dostał do żadnego państwowego i niestety ból bo musial isc prywatnie i niestety budżet obciążyło.
Heyka ... podczytuje i podczytuje ... juz chyba zalamka totalna ... @ dzis powinna być ... śluz jak w dni plodne ... i tak sobie leze i czekam jak na wyrok ;-) ....
Gabis - trzymam kciuki mocna i śle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gochson - GRATULUJE kropka!!!
Malusiolka - spokojnie, kiedy II etap? moja dostała się z II etapu, a potem jak cos odwołanie, a ostatecznie uderzysz X lub XI bo się zawsze cos zwalnia.