• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

iwo, to świetnie, gratuluję! :)

Gochson, to fajnie, że zarodek widać, trzymam kciuki! :)

Gabis, ja tak miałam, najpierw właśnie taki czysty jakby płodny śluz ;) (Później się pokomplikowało, ale to inna historia;)). A jeszcze do tego temperatura.. Wygląda to obiecująco ;)

reklama
Anulka mam testy oczywiscie. Leza w szafce i juz sie pewnie zakurzyly ;-) Jak do jutra @ nie da o sobie znac to zatestuje. Namowilas mnie ;-)
Ale nie nakrecam sie. W tym cyklu wogole sie nie nastawialam szczególnie po wynikach nasienia. No zobaczymy. Buźka dla ciebie.

Gabis- no właśnie, nie nastawiałaś się, ja też się kompletnie nie nastawiałam w tym cyklu, a tu już 12 tydzień ciąży leci, hihi. Życzę Ci jutro Kochana dwóch kreseczek z całego serca, bo widzę, że na testowanie dzisiaj chyba Ciebie nie namówię, hihi. Chociąż hmm, ponąć ciężarnej się nie odmawia? To jak? :laugh2:

Aschlee- Kochana, warto iść na monitoring, choćby po to, aby sprawdzić czy wszystko dobrze pracuje. Choć 2-3 cykle spróbuj z podglądaniem. Zawsze się upewnisz, że jajniki i macica prawidłowo pracują.

Aschlee ja też miałam mieć monitoring i stymulowany cykl, a recepta z CLO do tej pory leży niezrealizowana. Powiem Ci, że ja zawsze przychodziłam w połowie cyklu do ginki i zawsze mi robiła USG wiec wiedziałam kiedy mam owulacje i widziała ładne pęcherzyki. Nie ma się czego bać, przecież to ma pomóc, więc skąd te obawy ?

Gochson super wieści :)

Asiu super ze pozwiedzaliscie :) a z fasolka to nigdy nic nie wiadomo kiedy przyjdzie, nasza Anula na pewno mi przyzna racje ;)

Anulka a Ty jak sie czujesz?

Asmi poczekaj spokojnie do pon na termometr i zacznij mierzyć, mysle ze dobrze ze kupiłaś odpowiedni termometr, drogi nie jest a minimalizuje błąd pomiaru. Jesli zaczniesz mierzyć np w 8dc a powiedzmy owu bedzie koło 14dc to spokojnie :) wystarczy :)
Mam nadzieje ze z praca Męża sie uda

Malus hej hej :) sto lat dla Oliwki :)
&&&& za wyniki

Gabis testuj testuj czekamy na Twoje II

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Aschlee, ja też bym się zdecydowała, nie jest to inwazyjne także myślę, że warto, będziesz wiedziała co i jak ;)

U mnie normalnie taka huśtawka że ja nie wiem co się dzieje.. Wczoraj plamienie a dzisiaj płodny śluz :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry