Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gochson, to fajnie, że zarodek widać, trzymam kciuki!
Gabis, ja tak miałam, najpierw właśnie taki czysty jakby płodny śluz (Później się pokomplikowało, ale to inna historia). A jeszcze do tego temperatura.. Wygląda to obiecująco
Anulka mam testy oczywiscie. Leza w szafce i juz sie pewnie zakurzyly ;-) Jak do jutra @ nie da o sobie znac to zatestuje. Namowilas mnie ;-)
Ale nie nakrecam sie. W tym cyklu wogole sie nie nastawialam szczególnie po wynikach nasienia. No zobaczymy. Buźka dla ciebie.
Gabis- no właśnie, nie nastawiałaś się, ja też się kompletnie nie nastawiałam w tym cyklu, a tu już 12 tydzień ciąży leci, hihi. Życzę Ci jutro Kochana dwóch kreseczek z całego serca, bo widzę, że na testowanie dzisiaj chyba Ciebie nie namówię, hihi. Chociąż hmm, ponąć ciężarnej się nie odmawia? To jak?
Aschlee- Kochana, warto iść na monitoring, choćby po to, aby sprawdzić czy wszystko dobrze pracuje. Choć 2-3 cykle spróbuj z podglądaniem. Zawsze się upewnisz, że jajniki i macica prawidłowo pracują.
Aschlee ja też miałam mieć monitoring i stymulowany cykl, a recepta z CLO do tej pory leży niezrealizowana. Powiem Ci, że ja zawsze przychodziłam w połowie cyklu do ginki i zawsze mi robiła USG wiec wiedziałam kiedy mam owulacje i widziała ładne pęcherzyki. Nie ma się czego bać, przecież to ma pomóc, więc skąd te obawy ?
Asiu super ze pozwiedzaliscie a z fasolka to nigdy nic nie wiadomo kiedy przyjdzie, nasza Anula na pewno mi przyzna racje
Anulka a Ty jak sie czujesz?
Asmi poczekaj spokojnie do pon na termometr i zacznij mierzyć, mysle ze dobrze ze kupiłaś odpowiedni termometr, drogi nie jest a minimalizuje błąd pomiaru. Jesli zaczniesz mierzyć np w 8dc a powiedzmy owu bedzie koło 14dc to spokojnie wystarczy
Mam nadzieje ze z praca Męża sie uda