• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, jestem, jestem. Miło, że o mnie pamiętasz:* We wtorek były urodziny Oliwki i nie było jak pisać :) Wczoraj na chwilę weszłam, a tak na razie nie mam ochoty pisać, bo czekam na wyniki do przedszkola. Bardzo się denerwuje.Jak się czujesz? U mnie prócz czekania na przedszkole, to problemy u M w pracy (w tej drugiej pracy). Wczoraj M myślał o odejściu, ale musi pracować dopóki ja w domu. Buziaki dla córki:*

Iwo, super wieści. Gratuluję córeczki:*

Mychunia, piękny brzusio :*

Asia, fajnie że urlop udany :) Dopiero co wyjechałaś, a już trzeba wracać. Ale ten czas szybko leci.

Asmi, to nie jest tak, że jesteś niewidzialna. Może dziewczyny nie mają odpowiedzi na Twoją wypowiedź. Lepiej nie odpisać niż coś bez sensu pisać ;) Mnie też dawno nie było i jak ktoś mi odpisze to fajnie, a jak nie trudno.

reklama
Hej dziewczyny - piąteczek :)

Malusiolka- &&&& nie zapomnij dać znać o wynikach.

Asiu - widziałam fotki. Zazdroszczę wyprawy.

Asmi- według mnie to mierz i rteciowym jeśli nie masz innego wyboru. Ja miałam termometr z jednym miejscem po przecinku i dałam radę :)

dfgdf.gifu mnie dzisiaj piekna pogoda.chyba znow powrocil upal.Pora wziac ksiazeczki i wyruszyc na taras pomeczyc troche mozg :-D

Malus w takim razie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Daj znac jak tam wyniki:tak:
No i oczywiscie spoznione ale szczere 100 lat dla Oliwki urodzinowy-tort.gifZobacz załącznik 626676

Buziole Kochane milego dnia:tak:

Załączniki

• dfgdf.gif
    dfgdf.gif
    103,4 KB · Wyświetleń: 59
  • urodzinowy-tort.gif
    urodzinowy-tort.gif
    57,4 KB · Wyświetleń: 53
Dziękuję wszystkim za kciuki - jest pęcherzyk i zarodek 4 mm - leki biorę dalej i za 2 tygodnie kolejna wizyta. Dziękuje za miłe słowa i wsparcie jesteście kochane.

Hej!

Właśnie wczoraj kupiłam na allegro termometr owulacyjny. Ale jak przyjdzie najszybciej w poniedziałek to pierwszy pomiar będę mogła zrobić dopiero w 8 dniu cyklu i teraz się zastanawiam czy się nie pospieszyłam i nie lepiej było mi szukać na miejscu w aptece.

Malusiolka a Twój mąż będzie wyjeżdżać do UK? My podjęliśmy decyzję i mój leci 5.07. Nie wiem jak sobie dam radę. Szczególnie, że mój Adaś ostatnio daje w kość nic się nie słucha, a ja zaczynam tracić cierpliwość i krzyczę, a później mam wyrzuty, że krzyczę i już chyba wariuje.

Grochson kochana super wiesci:tak:

Asmi z pomiarem niestety nie doradze bo ja tego nie robie.Ale jak chodzi o wyjazd meza spokojnie dasz sobie rade.Ja przed wyjazdem mojego tez wszystko widzialam w czarnych barwach ale okazalo sie nie tak strasznie jak myslalam.A planujecie wszyscy potem jechac czy to tylko tak na chwile Twoj maz jedzie?

reklama
Goschon gratuluje:-)

Aschlee w sumie to sama to końca nie wiem. Nie wiem czy nie wróci zaraz. On nie jedzie do pracy tylko dopiero jej szukać. Zatrzyma się u swojej kuzynki i boję się, że nic z tego nie wyjdzie. A szczerze mówiąc to rozmawialiśmy i jak coś to mam dojechać z dziećmi do męża jak znajdzie w miarę stabilną pracę i jakieś mieszkanie, żeby jego kuzynce się nie zwalać na łeb całą rodziną

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry