• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

asmi spokojnie.Glowa do gory i pozytywne myslenie;-).Wyjedzie i ani sie obejrzysz jak zadzwoni ze ma super prace:tak: a chlop jak to chlop bedzie tesknil za zonka i dzieciakami to zobaczysz jak sie szybko uwinie ze znalezieniem pracy i mieszkania...Hmm a jak chce sobie ulatwic to niech teraz w okolicy zamieszkania kuzynki poszuka pracy przez neta zadzwoni dowie sie wszystkiego i kto wie moze bedzie mial juz cos pewnego albo chociaz cos na przetrzymanie a w miedzy czasie jak juz beduzie na miejscu moze bezposrednio do firm chodzic na rozmowy:tak: mieszkanie to akurat najlatwiej zorganizowac ale to juz niestety trzeba byc na miejscu.

reklama
Hej dziewczyny. Och ale długo nie pisałam, ale jakoś nie mialam weny.

Asmi ja do tej pory mierze zwyklym termometrem i spokojnie daje rade.

Iwo swietne wiesci. Do teraz juz spokojnie do konca ciąży.

Mychunia sliczny brzusio. Juz taki ciażowy. Super.

Asia szalejcie w Paryzu ile wlezie. A po powrocie czekamy na mega relację.

U mnie jutro powinna pojawic sie @. Brzuch troche pobolewa. Cyce tez ale tak lekko. Jedyne co mnie zastanawia to dzisiejsza temp.37.1 i od dwoch dni taki śluz jak plodny. Nigdy takiego nie mialam przed @. Mialyscie tak moze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry