• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, Ewelinka, dziękuje że pytacie o mnie :* Podczytyje, ale jakoś brak ochoty na pisanie. U mnie wszystko w porządku, tylko od paru dni mam coś takiego, że siedzę i płakać mi się chce. Chyba w depresję popadam. W piątek msza za babcię i mam dylemat czy jechać do teściów. Prosili o przyjazd, ale jakoś nie chce mi się patrzeć na buzię szwagra mojego męża. Już dał odczuć na pogrzebie, że jesteśmy jak G.

Mychunia, współczuję zatok. Wracaj szybko do zdrowia :*

Gabis, ogromne gratulacje. Wiedziałam, że w końcu Wam się uda :*

Aschlee, fajne sukienki. Biała w grochy (mam nadzieję, że dobrze widziałam) jest bombowa, a z tych czterech najbardziej podobają mi się dwa kolorki. Ciemny i jasny zieleń :) Ostatnio oglądałam różne sukienki, bo mam zamiar niedługo coś sobie kupić. Brzuszek mniejszy, więc można się teraz dla ludzi pokazać :D

Gabis, co do bety ładnie rośnie i nie musisz powtarzać, chyba że chcesz. Jakby było coś nie tak lekarz dla pewności sam poprosi Ciebie o jej powtórzenie :)

Watpliwosci, brrr, co tam u Was Kochane? :*

Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia w staraniach.

reklama
Malus czemu masz taki kiepski humorek ostatnio? Glowa do gory kochana zawsze musi byc troche pod gore zeby potem moglo byc z gorki:tak: szwagrem sie nie przejmuj nie warto.Sa czasem tacy ludzie ze jak kogos krzywdza i widza ze udalo sie osiagnac cel to maja z tego wielki ubaw,ale takimi ludzmi nie warto sobie zawracac glowy.Los w koncu im odplaci za to co robia;-) ja bym tam poszla z podniesiona glowa i pokazala ze mam w doopie to co mysli i mowi.

Asmi, w takim razie czekam razem z Tobą i trzymam mocno &&&&& aby Adaś się dostał :*

Aschlee, ale taki humor sam do mnie przychodzi. Mam nadzieje, że niedługo się zmieni, bo M będzie mieć urlop :) 2 tygodnie w pierwszej pracy, gdzie do drugiej będzie musiał jeździć, ale za to 4 dni w tej drugiej pracy ma wolne i możemy coś planować :) Co do pójścia z podniesioną głową, M to samo mi mówił. A co u Ciebie? Jak starania?

Malus starania pelna para :-D dzisiaj mam kolejna wizyte zobaczyc co sie z pecherzykami dzieje:tak:
bardzo jestem ciekawa co dzisiaj uslysze mam nadzieje ze same pozytywne rzeczy.

reklama
anula, może stres i @ opóźniona będzie? Za bardzo o tym myślisz. Wyluzuj trochę, bo rozczarowanie boli. Może wybierz się na bete? Czasami test nie wychodzi, a ciąża jest.

Majdaczek, tak właśnie u nad jest. My sami do wszystkiego dążymy, a im wszyscy pomagają. A jak u Ciebie że staraniem?

Aschlee, w takim razie &&&& :* Cały czas jestem z Tobą. Mało pisze, ale myślę o Tobie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry