• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam ponownie!

Nie pamiętam już która z Was dawała przepis na krem ze szparagów. Właśnie kupiłam białe szparagi i chciałam ją ugotować, a nie mogę znaleźć przepisu.

Gabis, to cudowne beta przyrasta, gratuluję! :):)

Anula88, ja na Twoi miejscu już dawno zrobiłabym betę, po co się stresować albo mieć niepotrzebnie nadzieję? Chociaż te objawy naprawdę masz takie dość jednoznaczne... No coś jest na rzeczy :P

Uff, ja na razie nie wylatuję ze studiów, przynajmniej do września :P

Majdaczek, u mnie też tydzień do @.. Ale jestem pewna, że tym razem się nie udało... :(

Dobrywieczór
Sorka że mnie nie było ale necior nie działał. Większość dnia naprawiałam laptopa
Aschle piekne sukienki.
Kupiłam sandałki.
W tblecie dalej net nie działa.
Dobranoc

Dzień dobry Wszystkim! Pogoda u nas już trochę lepsza, bo przynajmniej przestało padać. Czekam na tą obiecaną poprawę pogody. Mnie tak strasznie boli gardło, że z ledwością mówię. Jak Ja nie lubię środy, Jak dla mnie to gorszy dzień niż poniedziałek :szok: Jeszcze w pracy do 17, masakra!

Ostatnia edycja:
reklama
Achlee, no co Ty, możesz śmiało truć ;)

Ja sobie znowu coś wmawiam, tym razem, że mnie cycki bolą, ale tylko od czasu do czasu... I chociaż wiem, że ten cykl był bez szans to mam głupią nadzieję, nienawidzę tego!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry