Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anula88, ja na Twoi miejscu już dawno zrobiłabym betę, po co się stresować albo mieć niepotrzebnie nadzieję? Chociaż te objawy naprawdę masz takie dość jednoznaczne... No coś jest na rzeczy
Uff, ja na razie nie wylatuję ze studiów, przynajmniej do września
Majdaczek, u mnie też tydzień do @.. Ale jestem pewna, że tym razem się nie udało...
Dobrywieczór
Sorka że mnie nie było ale necior nie działał. Większość dnia naprawiałam laptopa
Aschle piekne sukienki.
Kupiłam sandałki.
W tblecie dalej net nie działa.
Dobranoc
Dzień dobry Wszystkim! Pogoda u nas już trochę lepsza, bo przynajmniej przestało padać. Czekam na tą obiecaną poprawę pogody. Mnie tak strasznie boli gardło, że z ledwością mówię. Jak Ja nie lubię środy, Jak dla mnie to gorszy dzień niż poniedziałek Jeszcze w pracy do 17, masakra!
Ja sobie znowu coś wmawiam, tym razem, że mnie cycki bolą, ale tylko od czasu do czasu... I chociaż wiem, że ten cykl był bez szans to mam głupią nadzieję, nienawidzę tego!!!!