• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś nie dziękuje. Zobaczymy co teraz wyjdzie. Ja też zresztą jestem ostatnio w kiepskim nastroju. Wszystko mnie jakoś przytłacza i jeszcze wyjazd męża. Sama nie mogę się na nic zdecydować.

Anula chciałam napisać to co Maluś. Najlepiej byłoby iść na betę jak masz taką możliwość.

reklama
Malusiolka Ja w wielkim oczekiwaniu. Do @ zostało mi 7 dni, trochę się stresuję i nie potrafię o tym nie myśleć. Zastanawiam się kiedy zacząć testować? Wiem, że za wcześnie i tak nic nie wyjdzie, ale jestem strasznie niecierpliwa. Chciałabym mieć to już za sobą.

Majdaczek ja też tak mam. Jestem strasznie niecierpliwa i też było mi ciężko o tym nie myśleć. Ale z jednej strony dużo lepiej nastawić się, że nic z tego i czekać na @. Milej jest się zaskoczyć pozytywnie niż rozczarować.

Anula88 no nie chce mi sie w to wierzyc. Ani cienia cienia nie ma? Kurde no przeciez mialysmy podobne objawy a @ nie spoznia sie ot tak bez powodu 4 dni. No i ta temp wysoka. Cos tu nie gra. A wogole jak wczesniej twoje cykle wygladaly? Regularne byly?

Majdaczek twoj wykres calkiem fajnie wyglada wiec trzymam kciuki i cierpliwosci!

Gabis ... regolarne 26-28 max ...nadal tempka,sluz plodny z takim hmm kremowym ( sorki za szczegoly)... ciągnie mnie dzis w pachwinach,cyc pelny i sutki bola ... hmm lipa jakas ... wiesz tak sobie juz nadzieje podciagam i mysle ...kiedys doktorek powiedział że chyba mam piasek czy zapalenie pęcherza wiec moze przez to ...

anula cholerka nie mozliwe:no: bylam pewna ze zawitasz z pozytywnymi wiesciami.

Kochane ja uciekam do lekarza.Bardzo jestem ciekawa co tam slychac u moich jajeczek :-D

gabis, nie martw się, wszystko będzie dobrze! wiem, że łatwo tak mówić, ale nic więcej nie mogę... &&&&&

Aschlee25
, &&&&&&&&&&

anula88
, ja jednak wierzę, że Ci się udało - zrób betę koniecznie!

majdaczek14
, łącze się z Tobą w ćwiczeniu cierpliwości - pociesze Cię, że u mnie jeszcze 10 dni zostało ;)

reklama
mariquita dzięki za słowa otuchy :) Trzymam za Ciebie kciuki.
Ta pogoda mnie dobija, zimno, mokro i jeszcze do tego zaczyna mnie strasznie gardło pobolewać. Najlepiej to bym rzuciła całą tą robotę, poszła do domu i położyła się w cieplutkim łóżeczku i troszkę poleniuchowała :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry