lalka - ten raz musi być szczęśliwy, to teraz kciuki żeby było dużo jajeczek, tak?
Asiu - tak długo czekałaś na fasolek ze teraz masz leżakować i rozkoszować się wolnym, nie czytaj za dużo w necie, co do brzucha to mnie na samym początku tez pobolewał, ciągnął. Praca nie ucieknie w najgorszym razie będziesz się martwic o nowa za 2 lata ;-)
Anula1988 - piękny brzuszek, jaki duży?
Aschlee25 - co ma być to będzie jak nie tym razem II to następnym razem ;-) ale może akurat marzec CI pisany
ewelinka_shn - najfajniej właśnie wygląda zestawienie fotek, wtedy widać ile urósł u Ciebie fajnie widać "postęp"
MonaG1985 - bez wątpienia brzuch "ciążowy" a 9-mies. się nie przejmuj równie dobrze może w którymś momencie przystopować, byleby za ciężko nie było
gabis - no jak tez poprzednim razem bardziej na lajcie, i na becie nie byłam i na 1 wizytę poszłam w 10 tc, i w 8 mies pojechałam 1200km na wakacje do ponad 30C* a teraz...szkoda gadać ;-) chyba się starzejemy
julia - głupich nie sieją sami się rodzą, a od "oficjalnego" startu jeszcze 3 mies. kto wie może i II będą wcześnie ;-) czego CI gorąco życzę, a żałoba zwłaszcza po własnym dziecku na pewno jest bardzo ciężka, nie wiem co czujesz ale łatwo CI nie było, tylko ze każda żałoba kiedyś się musi skończyć życie toczy się dalej a o Twoim aniołku nigdy nie zapomnisz ani Ty ani Twoi bliscy