Witam dziewczyny.
Yesenia, - co do luteiny. Jeżeli nie wiesz kiedy następuje u Ciebie owulacja najlepiej jak pójdziesz na monitoring i będziesz wiedziała kiedy jajeczko pęka. wtedy odczekaj conajmniej dwa dni, najlepiej by to były trzy dni i wtedy dopiero zaczynasz brać luteinę. Tak blokuje owulację jeżeli zaczniesz ją brać za wcześnie. Trzeba też troszkę wiedzieć o sposobie działania luteiny. Wpływa ona tak na ciałko ż. ) że utwardza jego scianki co wzmacnia je. Jeżeli zacznie się brać za wcześnie zaraz po owulacji brać luteinę a do zapłodnienia jeszcze nie doszło, to nawet jeżeli by jakiś plemnik do takiego jajeczka dotarł to poprzez to że luteina już działa nie przebije się przez ścianki jajeczka w efekcie nie dojdzie do zapłodnienia.
Informacje podane na podstawie wiedzy zdobytej od mądrego doktora z powołaniem który niejako uratował mi życie w maju. Mam wysoki próg bólu i coś nie tak z układem immunologicznym więc jedynym objawem nieprawidłowości był płyn za macicą, wysokie crp i mega wzdęty brzuch. Wykrył też chorą tarczycę która praktycznie nie dawała wyraźnych objawów a hormony były w normach. Więc doktorek chyba wie co mówi.
Dziewczyny, - mega zarąbiaste brzuszki.
Asiu, - więcej wypoczynku a będzie dobrze.
Gabis, - czytam co nieco że bardzo się schizujesz! Chyba nie powinnaś. Na tak wczesnym etapie ciąży to bardzo niebezpieczne.
Może małe zakupy:
NEW hit SUKIENKA letnia KWIATY floral L 02462/9 (4306919640) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
R25/ FRYWOLNA LETNIA SUKIENKA W KWIATKI 40 L (4323051608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
SEXY SUKIENKA TUNIKA MINI SZYFON NOWA L/XL R134 (4345323717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
L / Letnia Zwiewna Sukienka KWIATY /r03 (4342584062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NEW DŁUGA wiązana JEANSOWA SUKIENKA L LT007/3 (4342314699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
http://allegro.pl/sukienka-tunika-biala-paski-lato-mini-sexi-m-38-i4344792374.html
Którą wybrać, doradźcie.
Kupiłam sobie dzisiaj ciekawe spodnie, takie za kolano, spodenki dżinsowe, krótkie, na wierzch doszywana siatka gęsta w wzór dżinsu, wykończenie dżinsowe ze ściągaczem. Szerokość nogawki ok 2*20cm. Wypłukałam, by mnie dżins nie ufarbował. Jak wyschną to wstawie fotę.
Jutro zależnie od pogody wypad za miasto. Jakieś przyjemne łono natury.
Dla wszystkich razem i z osobna buziaki i miłego odpoczynku jutro.