reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam z samego rana, no tak południe będzie się zbliżać a ja to nazywam - Rano:-D
Asia melduje się ;-)Chętnie zaopiekuje się Twoimi testami ovu :happy2:
Asia, musi być dobrze, nie inaczej !
Pasuje w końcu wygrzebać się z tych pieleszy i poczłapać na śniadanie.
Może dzisiaj rower? Jedzie któraś?:-p
Tak to dobra myśl. Ahoj przygodo !:-D
Pozdrawiam wszystkie dziewczęta.

Jestem jestem Kochane tylko jakas zdolowana zrobilam test 25 wieczorem i niestety nie bylo nic wiec DOOPA BLADA.
Zastanawiam sie czy nie odpuscic.Nie kazdemu jest pisane 2 Dziecko
Milego dnia wszystkim

Asiu staram sie ale widocznie ze mna cos nie tak jest...prosciej chyba bedzie tak niz czekac i wiecznie niepowodzenia....jest mi tak cholernie zle jestem taka wsciekla ze to nie do opisania...ten na gorze w chanski sposob robi sobie ze mnie jaja...wychodzi na to ze cykle mam tak nieregularne ze nie nie bede nawet potrafila okrreslic kiedy dni plodne a przeciez nie bede non stop na monitoringi jezdzic...gdzie w takim razie k***a moj okres.....za bardzo pod gore to wszystko

Asiulka- całkiem w porządku mój czas ,zwolnieniowy, minął. Czas wypełniony do max. Ale już niedługo kończy się moje labowanie, szkoda:-D Dziękuje że pytasz.
Aschlee -zbyt szybko się poddajesz, zbyt szybko... My, Mamy Aniołkowe to najsilniejsze kobiety na świecie, pamiętaj!. Nosek do góry!.

reklama
Mligocka mialas wztawic fotki domu !! Przypominam sie ;-)

Aschlee nie pisz tak.

" Życ wiarą oznacza zawierzyć całe nasze życie w Boże ręce, zwłaszcza w momentach TRUDNYCH"

To mnie trzyma od kilku dni w ryzach. Nie poddawaj sie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry