reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mligocka- Judytka, o kuźwa, ale mi zrobiłaś wykład. Ale niestety nie zdążę już dzisiaj, bo szykujemy się na urodzinki mojej Mamy. Ciekawe czy ucieszy się ze sweterka i tortu samodzielnie przeze mnie zrobionego. :confused: Judytka, dziekuje Ci! Jutro obiecuje się pouczyć tego :-D

Mligocka- hihi! Ale super jest ten emotikon
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
ale wyklad nam dalas... tez musze poczytac sobie o tym.... :tak:

Bezdzietna: Poroniłam ;( 11.03.2013 straciliśmy maleństwo w 8 tygodniu

No dziewczyny licząc cykl co 28 dni to miałam dostać 17 stycznia....:)Tyle że po zabiegu mam nie regularne wiec.. różnie to bywa :) dziś mam 36 dzień cyklu :)Cyce mnie bolą jakbym kamienie miała :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ja trochę nie na temat ale chcę wam pokazać mój pierwszy tort z lukrem plastycznym pół dnia to robiłam
Zdjęcie0342.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0342.jpg
    Zdjęcie0342.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 45
Dziewuszki na necie znalazłam. Napisane w miarę przystępnym językiem:-)

U mnie sypie i sypie i widok za oknem wygląda tak :

:-)

Anula- na pewno się ucieszy. prezenty robione a nie kupione cieszą zdecydowanie bardziej, wiadomo że są od serca.

Ostatnia edycja:
Bezdzietna super torcik.... a ile w nim milosci.... :tak:

mligocka he he tez musze zrobic zdjecie...:-) i tez u mnie pada .... ech.... a rano bylo tak zimno jak wracalam z nocnego dyzuru... zmarzlam ... he he

Ale mam lenia... nic mi sie nie chce....

Ostatnia edycja:
005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Monarti - @ 7.02
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02

Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02

Marzec
mychunia - @19.03
6
Agaawa - @23.02
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

reklama
Witam dziewczyny, od wczoraj jeden post napisałam, to dlatego, że M dzisiaj był do 17-tej w domu i jak zwykle ktoś musiał mi humor zepsuć. Przepraszam, że dopiero teraz edytuję listę.

MotylkowaOna, jak chciałaś poczekalnia. Mam nadzieje, że jednak @ nie przylezie :*

mligocka, dodałam Ciebie na luty :) &&&&&& aby przez 9 miesięcy nie pojawiła się @ :*

watpliwosc, podaj jeszcze raz datę kolejnej @, bo ostatnio jestem zamyślona i gdzieś mi ona uciekła. &&&&& aby w końcu Wam się udało :*

aureolcia, wiem co to za ból. Mnie piersi w pierwszej ciąży bolały tak, że nawet lekko dotknąć nie mogłam <przytul>:* Kochana, kup sobie Bepanthen na sutki jak zaczniesz karmić to się przyda. Dobrze goi rany :)

Lisica, witaj :) Podaj datę @, to wpiszę Ciebie na listę.

Asia, nie mogę doczekać się Twojej wizyty u lekarza :* Ale idziesz do innego, prawda?

agniecha, zdrówka dla Mateuszka od cioci forumowej :*:) Kochana, u mnie źle. Teściowa mnie dzisiaj doprowadziła do łez. Przez nią wkurzyłam się na M i tylko on widział jak zaczęłam siebie i dzieci pakować. Powiedziałam Ja, albo Ona. Jednak wybrał mnie i powiedział jej parę słów. Tak samo ona uważa się, że jej się wszystko należy nawet nasz odkurzacz, a ma swój. Nie chce swojego używać, bo nowy, a nasz już używany. Ja do M powiedziałam tylko spróbuj jej dać, to się pakuje. Ile można. Dał jej i jak się pakowałam, to coś zaczął myśleć, że w końcu z mamusią pogadał i przeprosił mnie, że przez nią cierpię. Moja teściowa jest tak bezczelna, że brak słów. Na słodach mamy barierki żeby dzieci nie spadły. Widziała, że idę z Oliwką ubraną, bo jechaliśmy na zakupy i zamknęła mi barięrkę przed nosem i na dole gdzie dzieci nie ma też. Ja rozumiem, że się nie odzywa, ale nie musi zachowywać się jak "s*ka". Dosłownie tak M powiedział mi w samochodzie, że jego mama tak się zachowuje. Tak samo na dół na śniadanie zeszliśmy i Oliwka woła "Babcia cześć", a ta w d*upie i nic nie odpowiedziała, a M do niej "Głucha mama jest?Dzieciak się wita" i też nic. Wczoraj też specjalnie przyniosłam węgla, aby rodzice się nie czepiali i żebym mogła z M szybko jechać do sklepu. Wiesz co? Nic nie powiedzieli. Poczułam się strasznie, aż łzy mi same leciały. Ramie mnie od dźwigania boli, a ich zdaniem to mój obowiązek ;/ Boli i to strasznie. Nie mam już sił. Miałam się nie przejmować, ale z dnia na dzień gorzej. Na szczęście dzisiaj M kupił mi czajnik, bo poprzedni mi się spalił i nie muszę schodzić na razie na dół. Na dodatek Roksanka dzisiaj w dzień nie spała i co i rusz jest nie do zniesienia. Na chwilkę jest ok dlatego piszę, ale znając życie zaraz znowu będzie krzyczeć. Zaraz położę ją spać na noc już i będę mieć chwilę dla siebie.

ana0808, witaj :) Podaj datę @, to Ciebie wpiszę na listę.

Wandziu Kochana
:* Witaj. Trzymam za Ciebie kciuki :* Ciesze się, że w końcu napisałaś :*

Cyntia, jak się czuje przyszła mamusia? :*:)

m-s :* Wiem co czujesz. Też straciłam swoje maleństwo :(

Bezdzietna, wygląda smakowicie :*

Miałam się odchudzać, ale na razie daje sobie spokój. Nie mam sił na to. Przeprowadzimy się, to wtedy zacznę. I tak z nerwów schudłam 3kg.

Aschlee, jak się czujesz?:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry