reklama

Staraczki 2014 :)

bezdzietna torcik fantastyczny :tak: Ja w kuchni raczej kiepska jestem,choć nieraz uda mi się coś fajnego zrobić...ale w pieczeniu kompletnie lewa jestem.:no:
A że lenia mam dzisiaj, to zamiast zrobić obiad,to zjedliśmy bigos od mojej mamy.:-D Ale jutro już rosołek planuję i może mielone..:confused:
Idę poszukać jakichś fajnych gifów ciążowo-staraczkowo-bachorkowych :-D,żeby sobie wkleić.Oj,nudzi mi się,nudzi...:-D:-D
malusiolka jejku,strasznie współczuję sytuacji z teściami...Nie byłam na bieżąco,ale po Twoim poście widać,że nie jest fajnie...Życzę Ci dużo siły i wytrwałości :*

Ostatnia edycja:
reklama
Malus czuje sie dobrze nawet bym powiedziala ze znow mam mase energii.Dzis wysprzatalam caly domek,porwalam Meza i Corke na spacerek do parku wieczorkiem planuje sobie troche poczytac starych notatek dla odswiezenia pamieci.A co u Ciebie Kochana? Jak tam sytuacje z Tesciami mam nadzieje ze juz sie troche uspokoili? Jak tam Coreczki?

Aschlee, widzę że dzień udany :* U mnie beznadziejnie. Co dzień, coraz gorzej. Dzisiaj tak mi nazłość robiła, że już tego nie wytrzymuje. Staram się ją unikać i się nie odzywać, ale ta sama idzie do mnie ;/ Dobrze, że M w końcu jej coś powiedział, bo inaczej zostawiłabym go tutaj samego. Ja w końcu chce spokoju. Jeszcze trochę i na stancje idziemy. Widziałam fajne i tanie oferty :) A co do dziewczynek, to przez to, że tak krótko palone jest w piecu, a temperatura jest nawet -15, to dziewczynki sie trochę przeziębiły bardziej Oliwka ;/ Jak się rozchorują, to się wkurzę. Ludzie bez serca.

Ostatnia edycja:
Maluś ja też nie moge się doczekać. Do tej pory nie mogłam się zdecydować na lekarza, u nas jest bardzo wielu dobrych specjalistów, a jak już wybrać to do końca. W poniedzialek zadzwonie się umówie. Ale myślę że jeśli skonczy mi się @ to pojde w srodę a jesli bede jeszcze miała to dopiero next poniedziłek i to bedzie 11 dc. Ale wolałabym w środę!! A puki co to zmień mnie na liście kolejna @ 21.02.2012

Bezdzietna tort na medal!!!

Maluś Bardzo, ale to bardzo współczuje Ci sytuacji z teściami!

Ja mam takie klimaty z siostra, jest równie *******nięta jak twoja teściowa.
Eh..

Ostatnia edycja:
005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Monarti - @ 7.02
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02

Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02

Marzec
mychunia - @19.03
6
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

Kurcze Malus masz z ta tesciowa....Co to za kobieta...Nudzi jej sie ze Wam tak zycie utrudnia? Straszne...aczkolwiek ja tez nie wyobrazam sobie mieszkac z tesciami...po prostu wolalabym unikac takiej sytuacji bo wiem ze bylyby mega awantury....A myslicie dalej nad wyjazdem ? Jak moge zapytac oczywiscie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry