reklama

Staraczki 2014 :)

Achoj !!:-)
ja po pracy terenowej teraz praca laptopowa...
Tinuś gratulacje !!!!
Asmi &&&&& powtórz betę !! Może faktycznie w laboratorium się pomylili.
Wątpliwość a nie zastanawiałaś się nad wyjazdem gdzieś sama żeby sobie wszystko porządnie przemyśleć zastanowić się, masz 21 lat całe życie przed tobą:-)
Asiu krok do przodu :*:* brzuchatko:tak:
Anulek mój :*:-D

reklama
Wątpliwości ja z tym moim jestem juz trochę lat i nie jedno przeszliśmy i fochy i obojętność plus warczenie a nie gadanie przez kilka miesięcy jak zamieszkalismy razem do tego prawie zero sexu. Nie słuchaj rad dobrych dusz bo każdy jest inny, inaczej patrzy na świat, ma inny związek i czego innego oczekuje od związku i od życia. Sama przed sobą i ze sobą zastanów sie czego pragniesz, czego oczekujesz od związku. Cieżko jest przyznać przed samym sobą ze osoba z która sie zwiazalas z która przeżyło sie wiele pięknych chwil juz nam nie odpowiada. Tu pisze ze swojego doświadczenia. Zrobiłam sobie kiedyś taka pogadanke z sama sobą i uznałam ze nie jestem szczęśliwa podjęłam decyzje o odejściu od G, rozstalismy sie na dwa dni, przegadalusmy wszystko i daliśmy sobie szanse. G zmienił sie ale nie na chwile, zmienił sie naprawdę. Kiedys znajoma z pracy która zerwała zaręczyny powiedziała mi piękne słowa żebym nie żałowała czasu spędzonego z G, nie traktowała tego jako zmarnowanego życia, bo byliśmy szczęśliwi, widocznie przyszedł czas zeby sie rozstać. Pamiętaj ze życie masz tylko jedno i nie ważne jak, ale trzeba je szczęśliwie przeżyć ;)

Anula kiedy obrona? Na kiedy szykować kciuki? ;)

Asia ale super ;) mam nadzieje ze pójdzie w miarę gładko :)

Asmi powtórz bete jutro albo w pt, moze w labie cos pomylili, zdarza sie...

A sie wyprodukowałam ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dziękuje za wsparcie. W sumie to jutro nie mam jak podjechać do Oławy, ale może w piątek choć się strasznie boję. Mimo, że nie powinnam się stresować już morze łez wylałam. Mam nadzieję, że jednak będzie wszystko dobrze. Choć w sumie sama nie wiem.

reklama
hej Blair u nas wszystko dobrze rosniemy sobie z dnia na dzien coraz bardziej :) a jak tam u ciebie??
Kasiczku kochana powiem ci ze nawet dobrze sie czuje :P tylko ciezko juz w dluzsze trasy sie wybierac :P a jak u ciebie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry