reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien Doberek :P
Iwo nie wiem jeszcze tak szczerze mowiac.. ja licze na córcie a mój R cały czas twierdzi ze to chłopak wiec sie okaze,
mysle dzisiaj isc do doktora bo niemozliwościa jest wstawac w nocy co godzine do kibelka no kilometrów tyle narobiłam ze szok.. wizyte mam na poniedziałek , nic mnie nie boli oprócz jelit , wiec chyba odpuszcze

Miłego dnia kochane :)

reklama
Dzień dobry :-)
Motylku wszystkiego najlepszego !!!! Dziś Twoje święto:tak:
Rurka &&&&&&&&&
Milgocka jeszcze nic straconego może to plamienie implantacyjne :tak:
Kurcze ale wysyp II ostatnio super dziewczynki :-)

Dzień dobry!

Motylek- życzę duuużo zdrówka i wymarzonej córci, wszystkiego dobrego!

Rurka- ściskam kciuki, oby bladzioch ciemniał!

Mligocka- poczekamy Kochana jak się sytuacja rozwinie.

Gabis- jak plamienie? Ustało?

Gochson
- Kochana ewidentnie nas zaniedbujesz ostatnio!

Kasik- :***

Mychunia- jak tam? Czujesz ruchy maluszka?

Witam
Wpadłam miłego dnia życzyć.

Wątpliwość, - przede wszystkim gdy zaczyna się wspólne życie, mieszkanie razem, to wszystko się zmienia. Inaczej też jest jak pracuje jedna osoba a inaczej jak oboje. Problem zaczyna się od tego gdy okazuje się, że każde z osobna czegoś innego chciało od życia a żadna ze stron nie chce pójść na ustępstwa. Jak to mówią, pożyjemy, zobaczymy.
Życze Ci wszystkiego najlepszego, oby się poukładało.

Miligocka, - co do bladziochów. Ja też coś tam zobaczyłam. Jednak jest tak że czasami przed lub w dzień spodziewanej 2 wychodzi coś a nagle przychodzi @. Musisz poczekać.
jak dobże doczytałam, dostałaś wynik.
Sekrecja endometrium oznacza rozrost nabłonka. U ciebie oznacza wynik że jest to brak nieprawidłowego rozrostu endometrium. Nie wiem, moge się mylić na swój laicki rozum. Ale jeszcze przed wizytą zdiagnozowałam u siebie guza w piersi, BAC, że jest to nieprawidłowy rozrost komórek tylko, że materiału było za mało i nie mogli ocenić dokładnie co i miałam racje. A wszystko było napisane po łocinie medycznej. Żadne pigółki, leki nie mogły mieć wpływu na wynik z endometrium bo oni oceniali pod kątem rozrostu nieprawidłowego w stronę nowotworu zapewne.

Gabis - i jak plamienia?

Motylku - może akurat macica rozrasta sie w takim kierunku że akurat uciska na jelita lub pęcherz. To w ciąży jest spotykane.

A ja czekam i odliczm dni do @. przyjdzie jak zwykle wcześniej. Nie wiem jak faza nie mierzę temperatury.Ale już niedługo będe wiedziała czy w tym miesiącu na badania.

Ostatnia edycja:
Witam witam
Mligocka ja zaczelam plamic dokladnie w dniu @ a bralam juz luteine 4 dni i jak widac wyro i leki i jest ok. Moze powinnas sie wczesniej upewnic czy tylko falszywe testy czy jednak cos by sie przydalo tobie zapodac.

Ja leze na podlodze. Bol plecow dzis nie pozwolil mi spac :-(

Jaki ladny wysyp - rurka, mligocka &&&&
Mligocka ja tez mialam plamienia w dniu spodziewanej @ i mialam zwiekszona dawke luteiny, po 3 dniach przeszlo. Moze warto sprawdzic dzis ta bete i jak cos zapodac leki.
Gabis jak plamienia? A Ty cos bierzesz?
Anulka faktycznie troche Was zaniedbuje ale czytam na biezaco

reklama
Gochson- no mam nadzieje Kochana, że się poprawisz :-) Ale super, zaczynasz już 12 tydzień, o jaaaa Cie, ale czas pędzi :-D Opowiadaj jak tam! Jak się macie? Kiedy USG genetyczne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry