Witam
Wpadłam miłego dnia życzyć.
Wątpliwość, - przede wszystkim gdy zaczyna się wspólne życie, mieszkanie razem, to wszystko się zmienia. Inaczej też jest jak pracuje jedna osoba a inaczej jak oboje. Problem zaczyna się od tego gdy okazuje się, że każde z osobna czegoś innego chciało od życia a żadna ze stron nie chce pójść na ustępstwa. Jak to mówią, pożyjemy, zobaczymy.
Życze Ci wszystkiego najlepszego, oby się poukładało.
Miligocka, - co do bladziochów. Ja też coś tam zobaczyłam. Jednak jest tak że czasami przed lub w dzień spodziewanej 2 wychodzi coś a nagle przychodzi @. Musisz poczekać.
jak dobże doczytałam, dostałaś wynik.
Sekrecja endometrium oznacza rozrost nabłonka. U ciebie oznacza wynik że jest to brak nieprawidłowego rozrostu endometrium. Nie wiem, moge się mylić na swój laicki rozum. Ale jeszcze przed wizytą zdiagnozowałam u siebie guza w piersi, BAC, że jest to nieprawidłowy rozrost komórek tylko, że materiału było za mało i nie mogli ocenić dokładnie co i miałam racje. A wszystko było napisane po łocinie medycznej. Żadne pigółki, leki nie mogły mieć wpływu na wynik z endometrium bo oni oceniali pod kątem rozrostu nieprawidłowego w stronę nowotworu zapewne.
Gabis - i jak plamienia?
Motylku - może akurat macica rozrasta sie w takim kierunku że akurat uciska na jelita lub pęcherz. To w ciąży jest spotykane.
A ja czekam i odliczm dni do @. przyjdzie jak zwykle wcześniej. Nie wiem jak faza nie mierzę temperatury.Ale już niedługo będe wiedziała czy w tym miesiącu na badania.