reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku STO LAT Happy_birthday_wishes_002.jpgurodzinki.gif

Gabis trzymam &&&&& aby plamienie juz nie wrocilo.Super ze synus sie lepiej czuje

Załączniki

• Happy_birthday_wishes_002.jpg
    Happy_birthday_wishes_002.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 48
  • urodzinki.gif
    urodzinki.gif
    20,3 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnia edycja:
reklama
Motylku sto lat, wszystkiego najlepszego :-)

gabis to super, że plamienie ustało, mam nadzieję, że to nic groźnego. Odpoczywaj i oszczędzaj się, a przede wszystkim, choć wiem, że to trudne, staraj się nie nosić synka. Ja też to robiłam na początku mojej drugiej ciąży i omal nie straciłam drugiego dziecka :-( Ściskam kciuki, żeby było OK.

Mychunia, - czy wiesz że dieta bezglutenowa potrafi wiele zdziałać. Przede wszystkim kosmki jelitowe tak się nie sklejają, to powoduje zwiększoną przepuszczalność jelit a co za tym idzie zwiększa działanie wielu leków, poprawia stan witamin w organizmie i zmniejsza stany zapalne w naszym ciele. Nie trzeba mieć celiakii czy nawet alergii na gluten ale warto spróbować. Ja już tak mam od prawie 2 msc i dobrze mi z tą dietą. Nawet figura ładniejsza.

Motylku - sto lat :-)

Aj, no właśnie, między czasie wymyślania obiadu, takiego innego ot tak by było co innego wymyśliłam że wykąpię naszego psa.
Obiad to ryż, mięso mielona warzywa suszone do tego świeże cebula czerwona, por i pomidor koncentrat doprawione przyprawą pięć smaków i vegetą natura.
A pies...
przez kilka dni będzie się patrzył na mnie spod byka jak będę do niego podchodzić a panu jak przyjdzie powie, że pani mu zrobiła niewybaczalną krzywdę. WYKĄPAŁA GO!!!:-D

Witam dziewczyny!

Pewnie mnie nie pamiętacie, kiedyś coś już tu napisałam, jednak miałam daleko do starań i dałam sobie spokój, poza tym mąż nie był do końca przekonany do starań i nie chciałam wchodzić, żeby się nie denerwować :-)
Trochę Was podczytałam, więc wiem mniej więcej wiem co się u Was dzieje ;-)
Gratuluję kreseczek i życzę ich następnym :-)

My pierwszy raz staraliśmy się w czerwcu, bo mąż chciał bardzo nadmorskie dziecko(byliśmy nad morzem) :P i właśnie być może przez to, że uparł się na nadmorskie to nie próbowaliśmy wcześniej i chyba było już za późno, bo @ przyszła o wiele wcześniej niż zawsze.. no ale nic to.. za tydzień w sobotę testujemy znowu, teraz korzystaliśmy z każdego dnia, mam nadzieję, że się udało... czas mi się dłuży niesamowicie do tej soboty ... ;-)

Motylkowa najlepszego :)
Gabis dobrze ze z synkiem lepiej. I z Toba tez ;)
Moniusia witaj!
Jolasia ale krzywde mu zrobilas :D a jakiego masz pieska czy to ten w awatarku to Twoj? Ja mojego w ciagu miesiaca musialam wykapac 3 razy bo sie gdzies wytarzal :/

Faktycznie duzo pozytywnych testow wi3c i duzo fluidkow ciazkwych mam nadzieje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry