reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

Starające się: 15

CZERWIEC

rurka -@ 30.06

LIPIEC
miglocka - @ 02.07
anula88 - @ 10.07
lalka - @ 12.07
majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08

POCZEKALNIA
watpliwości3,jołasia,

Ostatnia edycja:
reklama
Majdaczek &&&&& wierze ze Ci sie dluzy...
Julia bardzo ladna lista :)

Dziewczyny boje sie drugiej ciazy... nie wiem co mi sie w glowie porobilo ostatnio...

tabasia dziekuje:)
mam takie same obawy kochana..zastanawiam sie czy tak naprawde chce jeszcze raz sprobowac itd...czy niewystarczy nam jedno dziecko, jak maz niechcial probowac to bylam pewna na 100% ze ja chce,ale jak juz mi owiedzial ze chce to ja sama sie zastanawiam czy to jest czego chce...masakra jakas;/

Motylku 100lat:)

Mychunia
wspolczuje uczulenia;/ ja na sloncu w ciazy niemoglam sie dziec bo wokolo oczu taka jasna obwodka sie zrobila;/ myslalam ze juz tak zostanie na zawsze...;/

Ja czym blizej staranek tym wiekszego pietra mam. Z pierwsza ciaza tak nie mialam owszem balam sie panicznie porodu ale samej ciazy nie. Teraz jest inaczej. Nie potrafie tego wytlumaczyc... dziwne uczucie.

Wątpliwości, Motylku wszystkiego najlepszego :*

Asmi, gratuluje :) Nie martw się betą. Owu musialas mieć później i dlatego jest niska.

Mligocka,rurka, &&&&&&& za piękne ciemne dwie kreseczki.

moniusia 3 cykl, ale mamy już dwójkę dzieci i w obu przypadkach udało nam się za pierwszym razem i to mnie trochę martwi. Może zatestujemy razem i dziewczyny okrzykną narodowy dzień testowania :)

Majdaczek a w jakim wieku sa twoje dzieci ?bo wlasnie nam
sie w sumie 3 razy udalo zajsc w ciaze zupelnie bezproblemowo i boje sie ze po tylu latach jednak tak latwo nie bedzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry