Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hejka. W koncu mam chwile.
Podczytuje Was regularnie ale nie mam jak pisac z pracy.
Asia rosniecie!! Super
Goska ja wlasnie slyszalam ze przy drugiej ciazy brzusio szybko widac. Mam nadzieje ze ja sie troche poukrywam bo nie chce zeby u mnie wiedzieli tak od razu... choc wiele osob sie juz pyta kiedy drugie hehe
Lalka przykro mi bardzo...
Gabis niewesolo z tymi hormonami. Dobrze ze jestes pod opieka lekarza. Jak synek?
Anula serdecznie gratuluje!!! Ja teraz robie uzupelniajace i od wrzesnia siadam nad praca dyplomowa. Bede sie bronic (jak sie uda zafasolkowac teraz) dopiero po porodzie. Ale po angielsku hehe
Nie wierze posta mi wcielo!!!!!
hej kochane - oficjalnie już na L4 i co najważniejsze nie musze leżeć plackiem żadnych przytulanek, ćwiczeń i forsowania sie. Łożysko sprawdzamy za 4 tygodnie.
Jeszcze jutro na trochę się zaloguje i pomogę koleżance.
Laleczka - a może lepiej do in vitro podejść, moja kumpela miała jedna inseminacje i lekarz stwierdził że szkoda przedłużać. Zdecydowali się na in vitro, pierwsze podejście i rodzi za 2 tygodnie.
Gosia - ja mam 100cm w najszerszym obwodzie co do kg to ja się nie wypowiadam