Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
byłam na becie... wynik po 14..... dzisiaj znowu bladzioch, jeszcze bledszy od tego w poniedziałek... nie rozumiem... a jak to pozamaciczna albo biochemiczna??? albo jeszcze coś innego??? zaczynam się naprawdę bać ze coś jest nie tak.... nie wiem już co myśleć... normalnie masakra jakaś....
a ja siedzę i ryczę.... Zuza na dodatek wygrzebała w szufladzie teczkę z ciąży z Haneczką... jej USG ... i o dzidzię dopytuje.....Boże co za podły dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewelinka ja siedze na balkonie tylko od 8 do 9 bo potem juz nie da sie wyciedziec, ale ja lubie sie tak stopniowo opalac wtedy jest ładniejsza skóra i trwalsza opalenizna.
Majdaczku ja mialam regularne cykle i wysoka prolaktyne wiec nie ma regoly. A po inofolicu nie czułam żadnej różnicy do tego stopnia, że nie wiem kiedy miałam ovu
Rurka trzymam kciuki za Bete!! Daj znać jak najszybciej.