• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Kochane, mam do Was pytanie. Dziś jest 26 dzień cyklu, temperatura spadła do 36,5 test wyszedł negatywny. Wczoraj wzięła rano ostatnią tabletkę luteiny. Dziś jest apogeum bólu piersi. Nigdy tak mnie nie bolały. Brzuch nie boli . Myślicie że mogę mieć jeszcze chociaż troszkę nadziei??

reklama
beta: 278,60 mlU/ml jestem nadal w szoooooku...... choć wiedziałam.... Boże nie umiem się wysłowić aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rurka, gratuluję :)

Anulka, gratuluję pięknego wyniku.

Iwo, brzusio prześliczne :D Kiedy to zleciało.

Mychunia, ja się odchudzam, a Ty non stop jakieś pyszności dajesz na swój blog :P

Aschlee :* Wątpliwość :*, co u Was Kochane?

Blair, Mligocka, powodzenia. Rozumiem Waszą decyzję. Dacie sobie trochę spokoju od forum, a za jakiś czas przyjdziecie i pokażecie nam swoje piękne II kreseczki.

reklama
Rurka - gratuluje!! jak widzisz nie ma co się stresować bladziochami :rofl2:

Malusiolka - a no zleciało, właśnie mnie odcinają dostępy w pracy wiec bede na forum siedzieć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry