Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kasik a o której te wyniki masz mieć?? podali ci godzinę?? Bo ja robiłam po 10 a wyniki miały być po 14... ale już przed 14 weszłam na stronkę ALABu bo wytrzymać nie mogłam.. i już były... moze i twoje będą wcześniej???:-)
Watpliwosci
Hahaha sie usmialam kochana niezastapiona pelna pomyslow ;-) my juz po wizycie u neurologa. Wsio ok ale kazala jeszcze do chiryrga podejsc. Zrobilismy rtg czachy i czekamy na fote. Jeszcze konsultacja i jedziemy po klocki lego obecane :-)
Chce wszystko po zamykać mieć święty spokój i zająć się sobą, Do jutra powinnam skończyć
Przesyłam fotke mojej kropki, hehe to nawet nie kropka takie to maleńkie
Zobacz załącznik 634450 Wątpliwość domowe in vitro pamiętne rozmowy w toku Maluś :* dla dziewczynek majdaczek przesyłka wysłana tylko pochrzaniłam nazwisko ubawisz sie jak dostaniesz motylku na pewno sie na soczek umówimy ja tylko troche poleniu****e i się odezwe kasikz ja robiłam bete rano wyniki miały byc o 16 a juz po 10 były na necie &&&&&&& i czekamy na marcówkach na Ciebie :-)
Buziaczki dla wszystkich dziewczynek :*:*:-)
Melduje ze z Jasiem urwisem wsio ok. Byly jeszcze dwie rodziny z roczniakami jedna wypadla prosto na glowe z wozka a druga upadla z lozka i skrecila nozke :O masakra jakas... na szczescie z jasiem wszyatko ok :-) zdjecie czachy jest i konsultacja z chirurgiem i neurologiem zaliczona ale mamy jeszcze go obserwowac przez 2-3 tygodnie