reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Próbowałam i zrobiłam tak jak pisałyście, ale dalej nie wyskakują :(

KasikP własnie się zastanawiam, najchętniej to bym już poleciała, ale nie chce, żeby było za wcześnie. A u Ciebie kiedy było już coś widać?

shawty coś dla Ciebie posyłam, więc czekaj na pocztę. Mi się już nie przyda, a Tobie może pomoże i przyniesie Ci szczęście. Ja w to wierzę.

A cóz to takiego, bo mnie ciekawość zje :)
Dziękuje :*

Witajcie! Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie :)

Co to za zabieg, o którym piszecie?

Jeśli chodzi o bóle brzucha to ja miałam tak, że brzuch bolał mnie przeogromnie tak jak na miesiączkę. A okres się spóźniał. W końcu po tygodniu od planowanego terminu @ zrobiłam test i wyszło, że ciąża! Brzuch tak boli, więc nie zawsze bóle miesiączkowe, oznaczają miesiączkę :) Zwłaszcza jak się staramy :)

shwaty to nic takiego, taki drobiazg. Prosiłaś o inofolic, ale Ja niestety już nie mam, więc posyłam Ci coś co na pewno Ci się przyda i mam nadzieję, że Ci przyniesie szczęście :) Ja np. kupiłam sobie nad morzem i przyniósł mi szczęście :) Wysyłam dzisiaj priorytetem, więc oczekuj listu, albo jutro, najpóźniej powinienem być pojutrze.

KaspikP Ja wybiorę się w przyszłym tygodniu, to będzie wtedy między 5 a 6 tygodniem. Poszłabym w tym tygodniu, ale mój ma 2 zmiany i musiałabym dzieciaki ze sobą zabrać.

shwaty to nic takiego, taki drobiazg. Prosiłaś o inofolic, ale Ja niestety już nie mam, więc posyłam Ci coś co na pewno Ci się przyda i mam nadzieję, że Ci przyniesie szczęście :) Ja np. kupiłam sobie nad morzem i przyniósł mi szczęście :) Wysyłam dzisiaj priorytetem, więc oczekuj listu, albo jutro, najpóźniej powinienem być pojutrze.

O jaaa....kochana dziękuje Ci :*
Mam nadzieje, że faktycznie szczęście przyniesie :)
I już niedługo będziemy się dzieliły wrażeniami brzuszkowatymi :)

reklama
witam

Ja dzis na nocke ide;/ jak mi sie niechce ale mam tylko 3 wiec jakos dam rade:)

Suguaro witam:) skad taki nick?:)

Madajczek wpisac cie na liste II kreseczek?

Anula88 wykresle cie juz z listy starajacych i czekam na sygnal o wpisaniu na liste zafasolkowanych:)

Zaraz wkleje liste:)

Polsie halo halo? mialas termin @, i jak tam?
Yesenia halooo???

Do góry