LiliMarlene- witaj ponownie:-)
Malena- masz racje, ze nie zmienimy tego co jest nam pisane i trzeba sie cieszyc tym co sie ma

. Pragne dziecka ( w ogole to marze o czwórce dzieci hehe

, ale jedno na poczatek wystarczy). Wierze, ze to przyjdzie... po prostu niektorzy musza dluzej poczekac.. tak jak my. Dziekuje losowi, ze postawil na mojej drodze mojego M, bo dzieki niemu wiem, ze wygralam wszystko. Ostatnio dolowalam sie bardzo jak nie zachodzilam (to jest spowodowane tez tym co przeszlam) i odebralo mi to radosc, ale teraz jak moje nastawienie jest bedzie co ma byc.. po prostu ja i on cieszymy sie soba i czekamy na cud - to zycie jest piekniejsze, ja smieje sie caly czas i czuje sie szczesliwa. I wierze, ze juz niedlugo bedziemy szczesliwi w trojeczke.

A forum daje nadzieje na to, ze czasem na spelnienia marzen trzeba dluzej poczekac :-). Always look on the bright side of life right? Right :-)
Shawty i Anula- obyscie szybko wracaly do pelnej sprawnosci
Archea- ja mam tak jak mowisz.. i w srodku cyklu w okolicach owu (czyli teraz) i przed @... nie zawsze, ale mam wtedy mdlosci, oslabienie, niedobrze mi, zapachy mnie draznia i brzuch czasem pobolewa.. dlatego czesto takie objawy daja nadzieje

.. teraz jestem w srodku cyklu i od rana mnie mdli.. teraz mniej, ale jednak... i piersi tez bola przy dotyku..
AnnaMaria- zdrowka
Zmeczona jestem po pracy, ale szykujemy sie do rozpoczecia roku szkolnego pelna para.
Uciekam w ramiona mojego M ;-). Milej nocki :-)