• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No to kombinuj dziewczyno, tak żeby było dobrze i żebyś była zadowolona :)

Szczerze? to ja się zastanawiam czy doczekam tak właściwie momentu, kiedy zobaczę na teście II kreski...jak wtedy zareaguje, co na to powie mój K. ...:):happy:

Malena to zarzucaj i uciekaj do pracy;-)
Ja zaraz musze sie ogarnac i leciec do tego miasta wrrrr a tak mi sie niechce:/

Shawty napewno doczekasz kochana to na bank;-)
A reakcji nikt ci nie przewidzi;-)
Jak ostatnim razem jak mi wyszedl pozytyw bylam w takim szoku bo to pierwszy cykl byl ze powiedzialam "ja pier....le" ;-)

Shawty- nie ma sprawy kochana :* zawsze sluze pomoca :-):tak:
A dzidzi doczekasz jak kazda z nas, a reakcja nigdy nie jest do przewidzenia :-). Moj M czeka na dziecko tak jak ja, wiec nie moge sie doczekac sie tego momentu, kiedy zobacze jego rekacje :tak:

Melena- do pracy kochana hehe ja sie staram pracowac :-), plus mam taki, ze jeszcze do jutra jestem prawie sama, nie liczac paru osob, ktore robia remont, wiec lubie to :-D

Julia- ja tak samo zaregowalam jak zaszlam w ciaze 5 lat temu.. plus jeszcze lzy i strach, cale zycie mi wtedy przelecialo przed oczami, ale potem przyszlo oswojenie sie z tym i szczescie ;-).. tylko facet, z ktorym bylam wtedy nie zareagowal jakbym chciala, ale coz bywa.. teraz to przeszlosc :tak:a jak sie dowiem, ze jestem w ciazy to na mur beton zareaguje niedowierzaniem, lazami szczescia i taka euforia, ze chyba przebiegne maraton :-D

Jazza, nie każdy by tak chętnie pomógł i to w sumie obcej osobie :) A Ty podołałaś :)
I tak później jeszcze byłam marudna i mój K, z całą pewnością miał mnie dość, ale przeżyliśmy ten wyjazd. Teraz tak jak wspominałam, chce mu to wynagrodzić :)
Co do dzidziusia, to będę krzyczeć ze szczęścia chyba :)

Hej ;)

Nie zaglądałam wczoraj bo rano w pracy kocioł, a popołudnie swietowalismy z G ;) aż cieżko uwierzyć ze tyle jestesmy razem, mi sie wydaje jakby to było wczoraj...

@ jak w zegarku dzis przyszła, teraz miesiąc odpoczynku psychicznego ;) no i wizyta u gina ;)

Asia gratulacje nowego etapu :*

Julia przepisz mnie prosze na 17.09 ;)

Biorę sie za nadrabianie ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki :-)

Ja wczoraj wieczorkiem wrocilam z zakopanego dlatego soe nie odzywalam. Od piatku bardzo intensywne dni mielismy :-) od patrzenia na Tatry i piekne niebo wsrod lasow i szumu potoku plakac mi sie chcialo tak mi dobrze bylo :-)

Ide ponadrabiac :-) malpa przyjdzie za dwa dni bo dzis juz lutke dlozylam. Takze bedzie dobrze. Bylam w czwartek u gina i powiedzial ze inofolik i zmiana leku na cukier pomogly bo mialam juz ladne endometrium wiec jestem pelna wiary w nowycykl. No zobaczymy. Ehh tak juz bardzo bym nie chciala wracac do pracy :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry