reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mam 31 lat jestem z opolszczyzny. Jak widać ze suwaczka mam już córeczkę i spory bagaż doświadczeń ciążowych za sobą. Teraz podjęłam kolejną walkę o to by po raz drugi zostać mamą. To mój aktualnie 2 cykl starań. Cykl się kończy a ja głupieję (dosłownie). Przez cały cykl nawet o tym nie myślę a na końcu zaczyna się schiza :) No to tak po krótce :)

Jazza nie dołuj się...w sumie ja też mam dołka małego mój 3 cykl a mam dopiero 22 lata myslalam ze to tak odrazu a tu nic i ten cykl juz wiem ze tez nic..;/
AnnaMAria myśl pozytywnie teraz to najważniejsze :)
Martaha Witaj i powodzenia ! :)

Martaha tak jakoś dzień chyba po sobie mamy z tego co mi się wydaje :)
Przyznam ze odczuć jakiś szczególnych nie, jakieś ciągniecie/pobolewanie w podbrzuchu ale to raczej nie to - raczej myśle lekko negatywnie, w okolicach owulacji wydaje mi się ze się nie wstrzelilismy, bo mieliśmy chwilowe zawachanie, a nie serduszkowaliśmy dzien w dzien i tak jakoś pesymistycznie mi troche :) ale zobaczymy.
a Ty może będziesz jeszcze na dniach testowac?

e jeszcze nic pewnego - patrzcie co wyczytalam:
Wynik beta-HCG powyżej 5 mIU/ml może być podstawą do myślenia o prawdopodobnej ciąży. Nie można jednak mówić jeszcze o pewnej ciąży - takie rozpoznanie stawia lekarz ginekolog po stwierdzeniu echa zarodka z pracą serca (ok. 6 tygodnia ciąży) w badaniu ultrasonograficznym. Podwyższony poziom tego hormonu świadczy o tym, że istnieje tkanka, która go wydziela. Tak niski poziom zazwyczaj świadczy o wczesnej ciąży.

reklama
Już po jednym teście jestem ale to raczej falstart (za wcześnie ) bo przy ostatnim udanym razie pozytywny wyszedł dopiero po terminie , a 1 dzień przed nawet bladziocha nie było. Zobaczymy do kiedy wytrzymam. Póki co muszę kupić testy bo już nie mam. Jakbym mogła to bym 2 razy dziennie testowała ;) tylko co to zmieni. A kiedy ty zamierzasz testować?,
Anna Ty już nic nie czytaj, jesteś w ciązy i tylko czekać na wizytę u gina :) Jeszcze raz Ci gratuluję :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry