reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Martaha tak ja też chętnie bym tylko ciągle testowała - narazie próbuje się trzymac i tak zatestować dopiero koło poniedziałku - ale coś mi mówi ze nie wytrzymam :dry: Własnie tak jak Ty boję się ze za wcześnie i strace nadzieje. eh cięzko :)

Archea póki @ nie ma to nadzieję nadal mam. Dodatkowo od niedzieli ciągnie mnie w podbrzuszu - przed okresem zawsze tak miałam na max 1 dzień przed, za to w ciąży zawsze od tego się zaczynało, chociaż wtedy też miałam bardziej obolałe (.)(.), ateraz tylko bokami mnie ciągną... no co ma być to będzie - tak sobie mówię i nadal rozmyślam :)

Archea...
ja tez tak myslalam w tym i tamtym mscu...
ale teraz powiedzialam sobie ze a zrobie test z ciekawosci pewnie i tak wyjdzie negatyw - i jak wyjdzie jedna kreska to szykuje sie na @... ile dni masz do @? ja 4-5 dni...

Proponuja mi tez zrobic (na ovufriend) bete + progesteron... na co ten progesteron? co ma stwierdzic?

chyba jeszcze w pon pojde... chyba nie za wczesnie w pon na druga bete?

AnnaMaria moje gratulacje:-):-):-):-) super, że Ci się udało:-):-) cieszę się Twoim szczęściem:-):-) no to raz dwa fluidki :tak::tak::tak: beta może i mała, ale czego oczekujesz w tak wczesnej ciąży??? ja jak nie byłam w ciąży to beta i testy nie wychodziły, więc już o tym nie myśl tylko się raduj :tak::tak::tak::tak:

jazza nie łam się;-) będzie dobrze, musi być dobrze;-)

Malena
przesylam fluidki chociaz sama jeszcze nie wierze:) moze uspokoje sie w pon-wt jak pojde na druga bete i sie okaze ze wszystko dobrze wzrasta... mam nadzieje ze nie jest to ciaza biochemiczna ... naczytalam sie niepotrzebnie - dobra juz mysle pozytywnie:)

Teraz rozumiem jak Majdaczek mimo pozytywnej bety zamartiwala sie czy mimo wszystko to oznacza ciaze i czy wszystko ok...

oby wszystko bylo ok i u mnie i u was... Inofolic!

AnnaMaria doskonale rozumiem Twoje obawy, ale zamartwianie się na pewno nie pomoże;-) powiedz mi proszę, na kiedy masz/miałaś termin @?? i w ogóle jak sie czujesz? czy coś szczególnego zaobserwowałaś?? pytam bo sama mam dostać @ ok 27-28.08.:-p:-p sorry, że już Cię męczę :-p

fluidki złapane pełnymi garściami :P

termin @ na 26.08 czyli dzien przed Toba:)

a co czuje - w sumie nic konkretnego procz przeziebienia... moze ono mi te objawy zaglusza...a moze za wczesnie... jedyne co to bol sutkow (ale tak tez mialam czasem przed @) - sa bardzo wrazliwe... maz na macanko sie nie zalapie... :) czasem lekko - leciutenko poboli przez kilka sekund jak na @...

no i o niczym innym nie mysle tylko o spaniu - ale to przez to przeziebienie przez ktore nie mam tez apetytu...

termin @ na 26.08 czyli dzien przed Toba:)

a co czuje - w sumie nic konkretnego procz przeziebienia... moze ono mi te objawy zaglusza...a moze za wczesnie... jedyne co to bol sutkow (ale tak tez mialam czasem przed @) - sa bardzo wrazliwe... maz na macanko sie nie zalapie... :) czasem lekko - leciutenko poboli przez kilka sekund jak na @.

no i o niczym innym nie mysle tylko o spaniu - ale to przez to przeziebienie przez ktore nie mam tez apetytu...

życzę Ci kochana wszystkiego dobrego :tak::tak: nie myśl za dużo tylko się ciesz bo to szczęście jest niesamowite :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry