Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anna ... wspaniałe wieści ... jednak jak sie człowiek nie spodziewa to sie udaje .... ;-) ciesze się twoim szczesciem ... teraz duzoo usmiechu,radości i samych słodkości zycze ... a brzucho cmi bo tak ma byc nie zamartwiaj sie ;-)
hej hejjjjj:-) zbliża się wielkimi krokami oczekiwanie na "wysyp II kresek" :-) 1 "majówka" już jest - AnnaMaria :-) dziewczyno, Ty dajesz nadzieję nam wszystkim może się skuszę i zatestuję już w sobotę
Anula Archea testować mogę, ale z jakim efektem to już nie ode mnie zależy czuję, że w tym cyklu nic z tego nie będzie muszę zakupić inofolic widzę, że on cuda działa:-)
Czesc dziewczyny czy moge dołączyć? staramy sie z mężem o potomka od poczatku roku i niestety nadal nic mam hiperinsulinizm i podwyzszony poziom hormonu dheas. Codziennie przyjmuje garsc lekow, ktore chyba niewiele daja...
hej
Witaj Ewa ;-) Malena , Anula ja właśnie ten cykl mam z inofolikiem , w sumie skończyłam pić 16 dc zaczełam chyba 7dc troszke jajniki mnie kuły ale jakoś nic innego nie zauważylam aa i 18dc dziwny śluz jak krem hmm ale inny niż śluz płodny i tyle
U Was tez tak zimno?? u mnie dzisiaj 13 stopni i deszcz masakra
Jeszcze wziełam się za oglądanie filmu pt "dziewięć miesięcy", nie wiem czy dobrze robie hehe