reklama

Staraczki 2014 :)

Ewe witamy :))

Tinuś to również za Ciebie trzymamy kciuki - w sumie jak zobaczyłam to już nie długo :) dzisiaj jakoś tak chłodno choc kolo 17 dziwnie się cieplutko zrobiło na chwile to skorzystałysmy ze spaceru, ale zaraz trzeba było zmykac do domu bo Mała lekko przeziebiona a zaczeło się jednak znów zimno robić.. :)

reklama
Hej Dziewczynki wpadlam podgladnac co u Was ;)

AnnaMaria trzymam kciuki za prawidlowy przyrost :)

Malena jestem myslami z Toba ;) no i oczywiscie z innymi staraczkami :)
Julia a Ty tez testujesz??

Kochane przesylam fluidki i pozytywne mysli ~~~~~~~~~~~~~~~ ♡

Przepraszam ze nie odpisze kazdej z Was ale ciezko mi nadrobic...

witam sie i ja :)

AnnaMaria - co ja czytam? GRATULACJE Dziewczyno!!!!:-D:-):-):-):-)
martaha, ewa
- witajcie :-)
Julia - czy mozesz mnie naniesc na 27.08? Dzieki
Shawty - biedna Ty jestes z tymi plecami, jak mi przewialo bark to uzywalam Capsiplasty rozgrzewajacei masc z pieprzem. >Troche bylo lepiej.

Ja wpadlam tylko na chwile bo mam zabiegany wieczor. Bylismy na zakupach, potem pranie i ogarnianie chaty bo jutro wieczorem przyjezdzaja moi rodzice. Zaraz ide pod prysznic i chyba troche sie poprzytulamy z M. bo jak beda rodzice to bedzie ciezko, hihi...

Ecchhh, jak bylismy na zakupach to w kolejce obok stala para z malenkim dzieckiem w maxi cosi. Lapie sie na tym, ze sie po prostu gapie na takie dzieci i po prostu zazdroszcze straszliwie (wiem, zazdrosc podle uczucie...). Najlepsze jest to, ze ta laska potem przed sklepem stala i palila,a metr od niej to dziecko w kolysce. Przez glwe przeszla mi mysl: ciekawe, czy ona karmi... Jak cos takiego widze, to wlacza mi sie agresor :angry::angry:
Mnie bola (.)(.) i brzuch na @, ktory ma przyjsc ok. 27.08. W tym miesiacu sie nie nakrecam, bo na 1000% nie jestem w ciazy, nie bylo jak. Kurde, ryczec mi sie chce, ze u mnie sie ta diagnostyka tak wlecze. M. oddal probke 5 tyg. temu i ciagle jeszcze sie nie posunelismy ani o milimetr do przodu :-(:-( Nawet nie wiem, czy te wyniki jakies miarodajne beda i mam zle przeczucie co do mojej gin :( We wrzesniu uplynie rok naszych staran...
Trzymajcie sie!

Hehe ja tez chetnie bym sie przy kominku ogrzała :) powiem Wam, że odswiezam forum jak głupia - cały czas czy czasami nie napisałyscie - chyba mi sie juz powoli cos w głowe dzieje przez ten stres z testowaniami :dry:

WItam

Ale dzis musialam nadrabiac:)

AnnoMario kochana bardzo bardzo ci gratuluje:):) daj znac jak mam cie wpisac na liste II kreseczek:)

Lili kochana juz wpisalam..sorki ale mialam tyly i wlasnie wiedzialam ze kogos mam wpisac ale niepamietalam kogo i szukalam posta:)

Tabasia kochana ja juz robilam bete negatyw

Juz kiedys Wam mowilam ze w ciazy z corka beta mi niewyszla;)
DOkladnie pamietam ze lekarz 14 wrzesnia mam sie z mezem przytulac:) a na bete poszlam 24 wrzesnia, pewnie z dzien dwa powinnam poczekac i wszyla mi negatywna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie jak bylam w szoku jak @ nieprzyszla?:)

Jejka ale sie objadlam wrr az mi niedobrze zjadlam bagietke czosnkowa i ciastkiem francuskim popchlam bleee:(:(

U mnie nadal niema @ jestem zla, niech ta malpa przyjdzie bo za tydzien juz musze byc po! na wakacjach chce miec swobode

Julia przepraszam niedoczytalam :/ ale cos pisalas ze bylas chora wiec moze tak mialo byc. Fasolka sie zadomowi niedlugo wierze w to :)

Archea Ty jeszcze masz pare dni do @ widze...

Mam nadzieje ze jutro kolejna staraczka oglosi nam dobra nowine :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry