Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w szoku jestem :-) a mam pytanko czy ktoras z was robi LECZO? mam kabaczka i chcialabym leczo ale nie wiem jak sie za to zabrac potrzebowalabym sprawdzonego przepisu:-) ktoras by sie podzielila doswiadczeniem z leczo?:-) bylabym wdzieczna
a co do makaronow sa zaje....te z serem zzoltym napewno z tego bedzie zadowolony :-) ja ueielbiam makarony ale tego jeszcze nie robilam. Bedziesz mielonym faszerowala? Ja uwielbiam tagiatrlle albo papardelle :-)
samego kabaczka nie obierałam, ale można obrać. pokroiłam w większą kostkę (pierw wydłubałam środek), paprykę też w kostkę. do garczka na oliwę tego skrojonego kabaczka - jakby się "palił" podlej wody,. na osobnej patelni podsmażam cebulę z pokrojoną piersią i kiełbaską - przyprawiam tylko vegetą i pieprzem. później dodaję do kabaczka i papryki i całość dusze jakiś czas.pod koniec dopiero dodaję pomidory z puszki i doprawiam do smaku :-) trochę jeszcze pogotować i już pyszny obiadek :-)