reklama

Staraczki 2014 :)

ja nie zanurzałam we wrzątku po prostu suche napełniłam ręcznie - nie łyżką bo dużo zabawy i najlepiej napełnić i od razu zalać sosem i do piekarnika bo później jak postoją to pękają te rurki, chociaż po zapieczeniu pęknięć nie widać :) mmm sama nabrałam na nie ochoty...

reklama
Zobaczę jeszcze :D za chwilkę spytam kierownika, co z jutrem, czy muszę przychodzić, bo właściwie nie wiem co miałabym robić :D
Wolałabym mieć wolne, bo bym się wzięła właśnie za gotowanie czegoś pysznego, a nie siedziała tutaj :) Bo w sumie to o nic mi tak nie chodzi jak o to wstawanie rano :(

ja też nie lubię wcześnie wstawać. Na szczęście tak do 7 mogę spać bo później mała się już budzi i musimy szykować się do żłobka i pracy - chociaż ja pracuję w domu więc dres i te sprawy ;)

Chyba juz wiem co bede miala na obiad w niedziele :-D hahaha narobilyscie mi ochoty na ten makaroni ;-):-D

Jazza watpliwosci haha sie usmialam :-D no ale taka prawda albo teraz albo dopiero w nowej pracy lub po umowie ale i tak pewnie mi nie przedluza umowy. Kciuki trzymajcie!;-)

Eh w koncu przeciez i na nas dziewczyny musi przyjsc czas no nie?:-) tymbardziej ze juz polowa roku za nami.
Ja juz bym chciala wozek kupowac male ciuszki ;-) bo po Jasku tylko te wieksze zostawilam od roczku. Co by sobie przyjemnosci z zakupow nie odbierac :-)

Ahh tak juz bym chciala malenstwo nosic. Moja babcia to juz srednio co miesiac sie mnie pyta cZy juz jakies w drodze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry