reklama

Staraczki 2014 :)

AnnaMaria do @ mam okolo 5-6 dni czyli róznimy się odległością około jednego dnia, no ale wiadomo zobaczymy :)

Martaha wiadomo nadzieje również jakąś tam mam, ale chyba lepiej się nastawić zawsze na gorsze co by można było się pozytywnie zaskoczyc :) To ciągniecie w podbrzuszu wcześniej niż przed @ co mówiłaś daje mi tą iskierke tej nadziei bo mam podobnie :)

reklama
AnnaMaria gratuluje
na ten dzien cyklu to beta bardzo ladna :)

ja dzisiaj na usg zobaczyc czy serduszko sie pojawilo :crazy:
stres jest nie powiem :( a za 4 tyg to juz wogole bede sie bac na maksa

Ostatnia edycja:
Anna bete po 48 albo 72h od pierwszej:)

A progesteron bo jesli bedzie za niski to bedziesz musiala brac lutke albo dupka na podtrzymanie :) zrob z beta razem ale lepiej bylo by gdybys zrobila go jak najszybciej :)

Witam witam!

Anna gratki! Druga beta zrob w sobote po 48h bo bardzo ważny jest jej przyrost. Ja miałam bete 20 :) a 2 dni pozniej 89 :) a bladziochy bardzo długo mi wychodziły.

miłego..

Lalka!!!!!! Odezwij się!

jak odbieralam wyniki to pani z laboratorium tez mowila ze jak na ten dzien to beta ladna.... :) ale powiedziala zeby zrobic bete za tydz ze wczesniej nie trzeba... a progesteron tez niby nie trzeba... ale chyba jednak pojde w koncu to cos bardzo waznego dla mnie i nie darowalabym jakby sie cos stalo...:)

dokladny wynik to 25,45 mlU/ml a ich wskazniki:
-do 2 poza okresem ciazy
- 1500 - 23000 - 4-5 tydz
- 3400 - 135300 - 5-6 tydz

dlatego mowila za tydz by zobaczyc ktory tydz.
ale pojde w sobote:) i podam wam wyniki:)

dziekuje wam za wsparcie:****

mialam mala naddzieje ale psychicznie szykowalam sie na wrzesien a tu niespodziewanka - oby tylko zdrowie bylo i donosic ... tak mnie czasem lekko pobolewa podbrzusze ze gdyby nie wyniki to myslalabym ze @... mam tez duzo sluzu...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry