Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny Właśnie przydarzyła mi się dziwna rzecz Zjadłam kromkę z szynką i musztardą a zaraz po tym pół słoika dżemu xD Wiem, że to może jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek oznaki ale jak doszło do mnie co zrobiłam to mam taką cichutką nadzieję, że może jednak..im bliżej testowania tym trudniej wytrzymać (temp 37). Malusiolka obyście szybko coś znaleźli i jak najszybciej się przeprowadzili. A to babsko niech sobie wtedy wietrzy dom, smaży do 20 i siedzi samo, aż pójdzie po rozum do głowy. Brr okropna @ Mam nadzieję że w końcu się od Ciebie odczepi. W tym cyklu już musi się udać! Trzymam mocno kciuki :*
Najbliższe testowanie u Iwoi u Agniechy83 więc to za nie teraz najmocniej trzymajmy kciuki. Niech w końcu statystyki zaczną iść w górę Niech się już skończy ta plaga @@!
Malusiolka Ty nie proś o daty kolejnych @ tylko o datę szansy zobaczenia pozytywnego wyniku Może takie pozytywne myślenie nam coś pomoże? Nie możemy czekać na @ ;p