reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karolina, Mychunia - cieszcie się ze spokojnego okresu. Ja mam łagodne okresy, trwające 4 dni. Po poronieniu samoistnym parę okresów miałam bardzo obfitych. Natomiast pierwszy okres po zabiegu też był bardzo obfity i dłuższy, ale przyszedł idealnie w czas, pewnie dzięki zabiegowi.

Cyntia dzięki :tak:ja pierwszy okres po poronieniu dostałam 25.12, trwał 6 dni z czego pierwsze dwa organizm się jeszcze oczyszczał... teraz na razie mam plamienia po 34 dniach od 1 dnia ostatniej @, a brzuch mnie od tygodnia boli...

mychunia napewno u Ciebie pragnienie jest wieksze skoro wciaz jestes wsrod staraczek :tak:

gabis pol godziny nie powinno miec takiego znaczenia. poczekaj jeszcze kilka dni.

Gochson sciskam Cie mocno!

malusiolka kciuki za przeprowadzke!!

Cyntia, mychunia, karolina moj pierwszy okres po zabiegu byl bardzo normalny (tylko troszeczke dluzej na niego czekalam), co dziwne bo podobno endometrium mialam niewielkie. jedyna roznica to prawie brak skrzepow.

Hej możecie mnie przepisać na liście, @przylazła jak w zegarku. Nie wiem gdzie mnie macie przepisać. Mam tego serdecznie dość. Najlepiej usuńcie mnie z listy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry