reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku Kochana u nas wszystko ok aczkolwiek moj Kubuś tez mnie nastraszyl ostatnio. Mialam częste twardnienia brzucha i pojechalam na ip... tam trafilam na gina ktory zbadal i powiedział ze na ten moment jest ok ale moze to byc początek porodu przedwczesnego... no i ze niby jak się zacznie to nie ma możliwości powstrzymania akcji... i jak zaczna się bóle to mam wrócić. Udalo mi się dwa dni później dostac na szczęście do mojego gina ktory mnie zbadal i uspokoil ze takie twardnienia sa normalne poki nie bolą. Mam brac magnez, w razie konieczności nospe i do tego wapno. Jest lepiej tfu tfu. Wam życzę zdrówka i oby Kubuś wytrzymał co najmniej do 38 tyg.

reklama
Asiu zgodze sie z Toba.

ja tez doskonale pamietam morze wylanych lez, najpierw przy kazdym tescie ciazowym a potem po poronieniu.. No ale coz.. W koncu sie udalo po 2 latach a moze i dluzej .
pozdrawiam was dziewczyny i zycze szybkiego zafasolkowania.

watpliwosci :* ty nigdy sie nie poddajesz:* kochana

ewelinka bo kubusie to chyba tak maja ze bardzo chca sie juz z rodzicami zobaczyc :)

mychunia zapraszam do mnie na zakladanie papryki :) jak juz wyjde to wlasnie takie mam plany bo uwielbiam papryke w occie :) mniam ogory u mnie juz dawno w sloikach :)
Asia a ty kiedy bedziesz wiedziala na bank ze Ignas to Ignas ?? Ty chyba juz wiesz..

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Susełku
- przede wszystkim ogromne gratulacje dla Ciebie i fasolki! Oby pięknie zdrowo rosła! Ściskam kciuki!

Motylkowa
- ojej, a Wy znowu w szpitalu. Przykro mi bardzo. Mam nadzieję, że to zagrożenie szybko minie i w domku spokojnie dotrwacie do terminu porodu. Dziękuję, że pytasz co u mnie. Ja jestem po badaniu uzupełniającym połówkowe i wszystkie pomiary i parametry prawidłowe u małego, co cieszy niesamowicie. Szymuś kopie z każdym dniem coraz mocniej, co powoduje u mnie łzy szczęścia. Powoli, ale to powoooli zaczynam kompletować ciuszki, a od września biorę się porządnie za wyprawkę.

Ja podobnie jak Asia nie piszę za często, ponieważ sama pamiętam jak to jest być staraczką przez dłuuugi czas i wiem, że wpisy ciężarówek nieraz powodują przykrość.

Pozdrawiam wszystkie Dziewczynki! Dla staraczek ślę moc pozytywnych myśli!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry