• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

malena następna z czarnymi myślami. Przed chwilą na innym wątku uspokajałyśmy shawty, a teraz Ty. Wszystkie zobaczycie swoje upragnione II kreseczki, a poza tym my zawsze tu będziemy, wcale się z stąd nie wynosimy :) i zawsze odpowiemy na Twoje i nie tylko Twoje posty. A tak poza tym czuję, że nie długo to będziemy pisać wszystkie o naszych ciążowych dolegliwościach, a nasze staranki pójdą w niepamięć :tak:

reklama
Archea poczekaj zaraz sama bedziesz czula ;-)

Miss dziekuje czuje sie super. Czytam was na biezaco ale nie chce sie wtracac :P

Goska!!!!! Fotke pokaz brzucha!!!

Motylku? Gdzie jestes?

Dokładnie Majdaczek ! :tak:
Trzeba tą mgłę odgonić :)

Malena tak ze tak jak sie umowilysmy, Twojej @ zakazuje przyjsc i koniec - niech sobie tam poczeka te 9 miesiecy, bo jeszcze zdarzy Cie franca pomeczyc do menopauzy :dry: :-) Nie ma innej opcji :))!

Kurcze wcielo mi posta aggrr o_O:-!

Ogolnie chcialam napisac ze milena wraz shawty dawno chyba po doopce ktos was nie wystrzelal co?:-) my sie tym zajmiemy :-D musi nam sie wszystkim do cholery udac no!:-\

Jolasia
Bromergon ci przepisali? Teraz juz kochana przynajmniej wiesz mniej wiecej na czym stoisz. Dobiora odpowiednie leki i bedzie dobrze :-) kciuki trzymam i badz silna dasz rade i bedziesz miala upragniona fasolke :-)

Asia
No ty to musisz czesciej u nas bywac zeby zarazac no!;-) dobrze ze sie czujesz ok. Odpoczywaj bo sie duzo strachu na poczatku najadlas. Jeszcze troszke i bedzie duuuzy brzuszek :-D

Powinnysmy chyba ustalac godziny pisania postów bo tak to ja sie od Was nie oderwe ani na chwile :zawstydzona/y: ciagle tylko odswiezam i odswiezam - ale z Nas sie nałogowce porobiły a tu trzeba jeszcze obowiazki domowe wypełniac eh :)

Ja tez zazdroszcze wszystkim z brzuszkami :tak:

Malena- nie martw sie ja tu zostane z Toba bo szczescia w tych sprawach nie mam za wiele ;-) a moje posty sa troche niezauwazane, wiec temu malo pisze..

Mam zly nastroj wybaczcie ;-)

reklama
Ja tez to czasami czuje - zreszta mysle ze jak kazda z Nas czasami została przyslowiowo "olana" przez przypadek i to nawet nie umyslnie ale to chyba domena forum, czasami i sami nie do końca wszystkim odpisujemy przez to ze tyle tego jest :)
Chyba po prostu trzeba się wlasnie do tego przyzwyczaic i jak cos wazniejszego to sie przypomniec, bo innego rozwiazania nie mam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry