• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tabasia dziękuje bardzo :)) nie pracuj tyle tylko odpoczywaj spokojnie jak tylko mozesz :) u Ciebie tez ładnie czas mija - jeszcze nie dawno czytałam a tu 8 tydzien ! pięknie :))

Tinuś wszystkie sie niecierpliwimy, napisz jak zagladniesz :tak:

Shawty bedzie dobrze, żołnierzyki sa na tyle silne ze juz tam szukaja tego co trzeba :))

Tabasia z nogą syna już lepiej, choć bez tej szyny poczuł się już na całego zdrowy i za dużo bryka. Jak wróciłam wczoraj z pracy, to mąż smarował mu nogę maściami, bo tak szaleli z bratem, że źle stanął i podobno, aż się rozpłakał z bólu. Boję się, że jak pójdzie do szkoły, to już w ogóle będzie szalał na całego z kumplami.

A tak w ogóle to powiedziałam wczoraj starszemu synowi, że będzie miał braciszka lub siostrzyczkę :) Strasznie się ucieszył, stwierdził, że chce jeszcze jednego brata :)

Majdaczek z tymi dziecmi to własnie tak jest :) poczuja sie juz lepiej i zaczynaja brykac - widze po córeczce, jak jest chora a goraczka zejdzie to juz jej w łózku nie zastaniesz tylko do zabawy zacheca :) Tatus potem poszaleje z dzieckiem i znów powtórka z rozrywki - czasem to sobie mysle ze mama to jest potrzebna dopiero jak sie cos stanie hehe :-p
Swietnie ze sie cieszy :)) a młodszy tez sie dowie w najblizszym czasie :)?

Archea moje gratulacje :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-) cieszę się ogromnie :-):-) koniec miesiąca jest zawsze taki ekscytujący jeżeli chodzi o dobre wieści " II " kresek :tak::tak: super :-)

mam wrażenie, ze jak nikt do tego forum nie dołączy to zostanę tu sama jak palec :-( sama będę sobie odpowiadać na posty :-(

Malena, ja Ci będę towarzyszyć, aż Ty ujrzysz II kreseczki..i wtedy będę rozmawiała sama ze sobą...:>
Zresztą to samo pisałam na innym wątku. Nikt nowy nie przychodzi, a bywalczynie jedna po drugiej zaciążają..:(

Malena no cos Ty ! testowałas? bo z tego co pamietam to jeszcze @ nie przyszla u Ciebie, wiec nawet takich rzeczy nie mów :wściekła/y:
Czyli Malena jutro sie zgłaszasz z rana z tesciorem powiadasz :-)?

A tak po za tym to jeszcze nic nie wiadomo - zawsze @ moze mi zrobic niespodzianke jeszcze, wiec to nigdy nic pewnego :)

reklama
Malena, ja Ci będę towarzyszyć, aż Ty ujrzysz II kreseczki..i wtedy będę rozmawiała sama ze sobą...:>
Zresztą to samo pisałam na innym wątku. Nikt nowy nie przychodzi, a bywalczynie jedna po drugiej zaciążają..:(

kochana, dziękuję Ci ale ja to naprawdę nie miewam szczęścia :-( to, że innym się udaje to fantastyczna sprawa :tak: cieszę się razem z nimi :tak: może kiedyś i mnie się uda...dziś brzuch mnie już pobolewa, lada moment się wszystko rozkręci i czar pryśnie...ale zrzędzić już nie będę bo trzeba się cieszyć ze szczęścia naszych forumowych koleżanek :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry